Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2022

Κ.Μητσοτάκης προς Έλληνες: «Τον λογαριασμό για την ενέργεια να τον στείλετε στον… Πούτιν!» – Και «καθάρισε»!

Ανησυχία για την πνευματική του διάυγεια. Το τρολάρισμα πάει σύννεφο στο Twitter

Με την φράση τον λογαριασμό της ΔΕΗ και των λοιπών ιδιωτικών παρόχων, φίλων και συγγενών του Μαξίμου, που θησαυρίζουν να τον στείλουν οι Έλληνες στον πρόεδρο της Ρωσίας Β.Πούτιν ο πρωθυπουργός Κ.Μητσοτάκης στην ομιλία του θεωρεί ότι έλυσε το πρόβλημα των εξωφρενικών τιμών στην ενέργεια που έχει διαλύσει οικονομικά τους Έλληνες. 

Βέβαια δεν είπε γιατί οι Έλληνες πληρώνουν τους ακριβότερους λογαριασμούς ενέργειας σε όλη την Ευρώπη και τι προνόμια έχουν παραχωρήσει στις εταιρείες και στους παρόχους.

Αυτή και άλλες ατάκες του Κ.Μητσοτάκη έχουν προκαλέσει φρενίτιδα στο  Twitter. Δείτε πώς υποδέχτηκαν οι πολίτες τα λεγόμενα του Κ.Μητσοτάκη.

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/akoma-den-ksekinise-o-k-mitsotakis-tin-omilia-stin-deth-kai-to-trolarisma-sto-twitter-paei-synnefo/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.