Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2022

Μαριάννα Κιμούλη για τον πατέρα της: «Με συμβούλεψε να έχω γερό στομάχι»

Μαριάννα Κιμούλη για τον πατέρα της: «Με συμβούλεψε να έχω γερό στομάχι»

Στην κάμερα του «Ποιος είναι πρωινιάτικα», μίλησε η κόρη του Γιώργου Κιμούλη, Μαριάννα Κιμούλη, με αφορμή τη συμμετοχή της στη συνέχεια της σειράς του Open, «Το Κόκκινο Ποτάμι»

Η Μαριάννα Κιμούλη δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της, ενώ αναφέρθηκε και στον πατέρα της.

«Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη. Είναι η πρώτη τηλεοπτική δουλειά που κάνω οπότε για μένα όλο αυτό είναι πολύ καινούριο οπότε μόνο ενθουσιασμό έχω.

Έχω και πολύ άγχος και για τη συνέντευξη και για όλα. Όταν με πήραν τηλέφωνο για το Κόκκινο Ποτάμι, ήμουν πάρα πολύ χαρούμενη. Το ότι η πρώτη μου δουλειά είναι με αυτούς τους ανθρώπους και σε αυτή τη σειρά ήταν ό,τι πιο ιδανικό μπορούσε να μου συμβεί.

Η συμβουλή που μου έδωσε είναι “πολλή πολλή δουλειά, αντοχή και γερό στομάχι”. Μου κάνει κριτική μόνο όταν του το ζητήσω εγώ. Μου κάνει κριτική συνέχεια, δεν κάνουμε άλλη δουλειά. Νιώθω τυχερή που έχω έναν άνθρωπο τέτοιο, ακόμα κι αν διαφωνών μαζί του.

Θα πούνε ότι είμαι η κόρη του Κιμούλη, το έχω λύσει. Ήξερα ότι θα το αντιμετωπίσω. Το ότι είμαι γυναίκα βοηθάει, αν ήμουν αγόρι, η σύγκριση θα ήταν πολύ πιο σκληρή, χειρότερη», είπε χαρακτηριστικά η κόρη του ηθοποιού.

 govastileto.gr

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.