Κυριακή, Σεπτεμβρίου 18

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ : ΘΕΛΕΙ Η ΚΟΝΤΥΛΩ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΚΑΙ Η … ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ

Απονενοημένη παρέμβαση της Ντόρας γιά την καταστροφή του κλίματος στις σχέσεις Ελλάδας Ρωσίας!

Βλέπει το “πιόνι” Ντόρα, ότι ο χρόνος δεν βγαίνει γιά καλά στερνά του Κούλη και καλή σειρά του γιού Κωνσταντίνου, οπότε ξεκίνησε τα τσάμικα!

Μεταξύ μας , ως άλλη μύγα έκανε κ… και εχε… τον κόσμο όλο!!! Αυτό το πολιτικό απόρριμμα πλέον χρεώνει στους Έλληνες και την Ελλάδα με μία αδικαιολόγητα εχθρική ρητορική κατά της Ρωσίας του Πούτιν. Ο λόγος βέβαια είναι ότι αυτή η κόρη του “φασουλάδα”, βρήκε την ώρα να μιμηθεί τον

τυχοδιωκτισμό του αλήστου μνήμης πατέρα της, ο οποίος την ώρα που οι πατριώτες τουφεκίζονταν στα αποσπάσματα των Γερμανών, αυτός φωτογραφίζονταν χαριεντιζόμενος με τον κατακτητή!

Έτσι και τώρα η Ντόρα, την ώρα που καταρρέει όλη η Γερμανοελεγχόμενη Ε.Ε βρήκε την ευκαιρία να το παίξει αλλόφρων μαινάδα κατά του Πούτιν ,γιατί εκείνος δεν θέλει να μπεί στο “πηλίκον” των αρπακτικών της μεταπολεμικής Ευρώπης και των κλεπτοκρατών της!!! Ένα πηλίκον που χώρεσε όλη την άρχουσα πολιτική και οικονομική τάξη , από τον Β! Παγκόσμιο και μετά, με όλες τις “μουτζούρες” που νομίζουν ότι κρύβουν και τα λοιπά αρπακτικά των Ελληνικών σαρκών!!!

Έτσι η κυρά Ντόρα, ακούστηκε να “σπαράζει” γοερά ,στηρίζοντας τον αδελφό μπας και κάνει χώρο και γιά τον υιό. Αυτόν με τις ζαρντινιέρες ντε και τους … περίπατους να λέμε τώρα, αλλά και τα άλλα κιτσ ψευτοκαρπενησιώτικα σκετσάκια στην δόλια Αθήνα.

Η κυρα-Ντόρα λοιπόν μας λέει, ότι βρισκόμαστε σε μία κατάσταση δύσκολη, λόγω της στάσης της Ρωσίας στην Ουκρανία, η οποία δολοφονούσε Ρώσους από το 2014 στις περιοχές των Ρωσόφωνων που είχαν παραχωρηθεί στην Ουκρανία στη λογική ενοποίησης και όχι βίαιης προσάρτησης και κατάκτησης όπως εκείνοι επιχείρησαν. Βλέπετε οι Ρώσοι δεν χαλβαδιάζουν και δεν χαλβαδιάζονται όπως τα ξελιγωμένα ανδρείκελα της δικιάς μας πολιτικής “παρακαταθήκης”! Ούτε αναπτύσσουν σχέσεις παράδοσης με τα “μεμέτια”, όπως ΟΛΟΣ ο πολιτικός συρφετός που μας κουμαντάρει!!!!

Βλέποντας λοιπόν η Ντορίτσα ότι η “μαμα” Γερμανία πάει να χάσει την … μπάλα σκούζει μην τυχόν και ξεσπάσει κανένα τσουνάμι και σαρώσει και τα ντόπια εξαρτήματα της παρέας του Χριστοφορακισμού!!! Και είναι πολλά και σε κάθε έκφραση πολιτικής, οικονομικής και καθηγητικής λήμης, που επί χρόνια μαστίζει το έθνος μας.

Δυστυχώς κυρα-Ντόρα χάνετε και τώρα την ευκαιρία να δείτε πως δρούν οι πατριώτες, γιατί το παιχνίδι σας είναι “στημένο και από πριν ξεπουλημένο” με τις αλητοπαρέες σας που φυγοδικούν! Βλέπετε υπάρχουν και σήμερα πατριώτες ηγέτες αλλά δυστυχώς όχι στη χώρα μας. Εδώ σας έχουν δεμένους στα … πεϋρόλια τους… Σε άλλες χώρες ακόμα δίνουν οι “ζωντανοί το αίμα τους” και τον γυρίζουν τον ήλιο.

Εμείς μόνιμα στην καταχνιά!!!!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

 https://www.triklopodia.gr/%ce%ba%cf%89%ce%bd%cf%83%cf%84%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b9%ce%bd%ce%bf%cf%83-%ce%b8%ce%b5%ce%bb%ce%b5%ce%b9-%ce%b7-%ce%ba%ce%bf%ce%bd%cf%84%cf%85%ce%bb%cf%89-%ce%bd%ce%b1-%ce%ba%cf%81%cf%85%cf%86%cf%84/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .