Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2022

Αυτοανακηρύχθηκε μονάρχης ο Κυριάκος απόψε στο Βελλίδειο!

Συντάκτης: ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ

Ζήλεψε την δόξα του Καρόλου ο Κυριάκος και με την ομιλία του απόψε στο Βελλίδειο, ανακήρυξε τον εαυτό του «μονάρχη» της παράταξης.

Στην αποψινή του ομιλία, δεν έκανε καμία αναφορά στον Κωνσταντίνο Καραμανλή, ούτε φυσικά στον Κώστα Καραμανλή, ακόμα και όταν αναφερόταν στα έργα αυτών των ηγετικών φυσιογνωμιών της παράταξης, όπως για παράδειγμα το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης.

Τραγική φιγούρα ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος παρότι μάτωσε τα χέρια του από το χειροκρότημα και πλήγωσε τα γόνατα του από το σήκω – κάτσε, δεν απέσπασε ούτε ένα θετικό σχόλιο από τον Κυριάκο.

Ο πρωθυπουργός που εμφανίστηκε ως ο απόλυτος κυβερνήτης, θύμισε το παραμύθι του Άντερσεν, αφού ο βασιλιάς είναι γυμνός.

Η στάση πάντως του Κώστα Καραμανλή που αρνήθηκε να χειροκροτήσει τον μονάρχη, δείχνει ότι πλέον δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί του. Γεγονός που μάλλον θα το δούμε στο άμεσο μέλλον.

Η ατάκα «κυβερνήτης» πάντως που χρησιμοποίησε ο Κυριάκος για να περιγράψει το μεγαλείο του, δεν θύμιζε Κάρολο. Μάλλον Γκιωνάκη…

https://www.newsbreak.gr/kurios-maximos/374766/aytoanakirychthike-monarchis-o-kyriakos-apopse-sto-vellideio/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.