Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2022

Π. Αλεβιζάκης: «Ποιος είστε τέλος πάντων κ. Σταϊκούρα;»

31 Αύγουστου 2022 3

Ανακοινώσεις Συλλόγων - Ενώσεων - Ομοσπονδιών κ.ά.

Παναγιώτης Αλεβιζάκης

Μέλος της ΚΔ του Ο.Ε.Ε.

Eκ/πος Α.ΚΙ.Ο.Ε.

Αρνείται να δώσει παράταση στην υποβολή των δηλώσεων ο αρμόδιος υπουργός και εφαρμόζει στους συναδέλφους το μαρτύριο της σταγόνας.

Ο κ. υπουργός συμπεριφέρεται διαρκώς απαξιωτικά και εχθρικά απέναντι των συναδέλφων και του ΟΕΕ και η στάση του αποτελεί το ευχαριστώ που οφείλει στο ΟΕΕ που τον βοήθησε στα πρώτα του βήματα.

 

Ψήλωσες κ. υπουργέ αλλά δεν είναι το ύψος σας, είναι η σκιά σας και σε λίγο που θα είστε παρελθόν θα μετρηθούμε ξανά.

 

Δεν φταίτε εσείς που πράττετε αλαζονικά αλλά αυτοί που δεν σας χτύπησαν το χέρι στο τραπέζι. Όταν είχατε εκφραστεί απαξιωτικά -πέρυσι για το ίδιο θέμα- δεν απαίτησαν εκτός από εμάς την παραίτησή σας και δεν σας κατήγγειλαν.

Έχετε υπόψιν σας κ. Σταϊκούρα:

Τη φράση του Μπέρτολτ Μπρεχτ:

«Πάψτε να νομίζετε ότι σας προορίζουν για πρόεδρο. Πρέπει να αλλάξετε συμπεριφορά αν θέλετε να σας ανέχονται στην κουζίνα».

 

Σας υποσχόμαστε ότι θα μάθει και ο τελευταίος πολίτης πόσο αγνώμονας και απαξιωτικός είστε έναντι των συναδέλφων και πόσο αδιάφορος και όχι μόνο είστε για τις επιχειρήσεις.

 

 Αλεβιζάκης Παναγιώτης
Οικονομολόγος Σύμβουλος Επιχειρήσεων
+306944522935

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.