Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 23

Κρατερός Κατσούλης για Κατερίνα Καραβάτου: «Είναι κάτι που πιστεύω ότι θα πρέπει να ανακοινώσει η ίδια»

Κρατερός Κατσούλης για Κατερίνα Καραβάτου: «Είναι κάτι που πιστεύω ότι θα πρέπει να ανακοινώσει η ίδια»

Καλεσμένος στην εκπομπή «το Πρωινό» ήταν ο Κρατερός Κατσούλης την Τετάρτη 21/9. Με αφορμή την νέα σειρά του ΑΝΤ1 «Ποιος Παπαδόπουλος;» που ο ηθοποιός πρωταγωνιστεί, παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στον Γιώργο Λιάγκα και την Δούκισσα Νομικού.Όσον αφορά την πρώην σύζυγό του, Κατερίνα Καραβάτου, την σχέση που διατηρούν αλλά και το τηλεοπτικό της μέλλον,

ο Κρατερός Κατσούλης δήλωσε: «Έχω μιλήσει με την Κατερίνα. Το τι θα κάνει ή όχι δεν θα στο πω εγώ. Είναι κάτι που πιστεύω ότι θα πρέπει να ανακοινώσει η ίδια, όταν θεωρήσει ότι πρέπει»

 

Στη συνέχεια ο ηθοποιός συμπλήρωσε: «Τα παιδιά, αυτό που έχουμε συμφωνήσει και αυτό που τηρούμε, είναι ότι πάμε βάσει των θέλω και των αναγκών, γιατί είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Μένουν και μαζί μου. Τα παιδιά μπερδεύονται μόνο όταν δεν υπάρχει αγάπη. Αν υπάρχει αγάπη τα παιδιά είναι μια χαρά. Αν μέσα στην αγάπη δεν υπάρχει επικοινωνία και συνεννόηση, δεν είναι αγάπη».

 govastileto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .