Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 2

Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΑ ΟΧΥΡΩΜΑΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ


Της Λέττας Καλαμαρά -  

Στην παγίδα της Τουρκίας πέφτει ο Μητσοτάκης, εσκεμμένα ή μη αδιάφορο, συγκαλώντας ΚΥΣΕΑ  εν μέσω του σκανδάλου των υποκλοπών παγκόσμιας εμβέλειας, για την επέκταση του ατσαλένιου φράχτη στον Έβρο ποταμό κατά 80 επιπλέον χιλιόμετρα. Χαράς ευαγγέλια στη σύμμαχο και απειλούσα την Ελλάδα συνεχώς Τουρκία, όπου η ενέργεια Μητσοτάκη εξαλείφει τη διαχρονική ελληνική απειλή από Δυσμάς, προς την Κωνσταντινούπολη.






Η ενέργεια αυτή, σύμφωνα με γνώστες της στρατηγικής, αναμένεται να παρέχει τις απαραίτητες εγγυήσεις στην Τουρκία ώστε ανενόχλητη να επικεντρωθεί άμεσα στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο, όπου το φυσικό αέριο του Ελληνισμού σε Κύπρο και Ελλάδα αναβλύζει, εν μέσω πρωτοφανούς ενεργειακής κρίσης στην υποταγμένη Ευρώπη των Ούννων. Τα νέα για το παγκόσμιο κοίτασμα της Κύπρου και το ενδεχόμενο φωταγώγησης της εξαθλιωμένης Ευρώπης από τον EastMed έχουν σημάνει συναγερμό σε Μαξίμου και Άγκυρα.





Το δέντρο και όχι το δάσος βλέπει η αυλή Μητσοτάκη με τους αρμόδιους Υπουργούς, Θεοδωρικάκο, Μηταράκη και Παναγιωτόπουλο, μεταξύ άλλων, που θα απελευθερώσει τις δυνάμεις και έννοιες της επιθετικής Τουρκίας. Την όμορο χώρα και προαιώνιο εχθρό της Ελλάδας που δεν διστάζει να διακηρύττει casus belli για νόμιμα διεθνή δικαιώματα της Ελλάδας που δειλιάζει, να υπογράφει το τουρκο-λιβυκό σύμφωνο εντός της ελληνικής ΑΟΖ παράνομα, να υπερίπταται ανενόχλητη με τα UAVs Bayraktar άνω των ελληνικών εδαφών και να σαλπάρει με το πλωτό γεωτρύπανό της έτοιμο να τρυπήσει ελληνικό υπέδαφος.


Αναμφίβολα ο υποκλοπέας και καταχραστής της δημοκρατίας, στις συνειδήσεις των Ελλήνων, Κ.Μητσοτάκης αναζητεί σανίδα σωτηρίας για να αποφύγει την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, την Εξεταστική Επιτροπή, το Ειδικό Δικαστήριο από την επόμενη Κυβέρνηση. Θα ήταν ιδιαίτερα βολικό για το παράνομο καθεστώς του που υπό το μανδύα παράτυπων υπογραφών της Εισαγγελέως της ΕΥΠ παρακολουθούσε πολιτικούς, δημοσιογράφους και Αξιωματικούς των Ενόπλων Δυνάμεων να ακολουθήσει μία Οικουμενική Κυβέρνηση διορισμένων από το Βαθύ Κράτος προσωπικοτήτων, που θα του εξασφάλιζε την ασυλία για τα εγκλήματά του.



Το ζητούμενο είναι ποιον προστατεύει, τελικά, ο Κ.Μητσοτάκης με τον ατσάλινο φράχτη του; Την Ελλάδα από τους ξυπόλητους λαθρομετανάστες, την Τουρκία από τα ατσάλινα τεθωρακισμένα της Ελλάδας ή μήπως το "σιδηρούν παραπέτασμα" του καθεστώτος του που απέτυχε, σάπισε και γίνεται θρύψαλα;





Εν κατακλείδι, ποιος θα πληρώσει τα οχυρωματικά έργα της Τουρκίας; Η Ελλάδα και οι φορολογούμενοι πολίτες της ή ακόμα χειρότερα μήπως σύντομα χρεωθούν και πληρώσουν οι Ένοπλες Δυνάμεις μας με αίμα σε θάλασσα, ουρανό και γη πολεμώντας άνισα; Τι άλλο για να σωθεί το οργανωμένο έγκλημα Μητσοτάκη εις βάρος Ελλήνων πολιτών, "εχθρών" του πατριωτικού φασιστικού καθεστώτος του, που έζησαν και συνεχίζουν να ζουν ανεξιχνίαστες δολοφονίες δημοσιογραφών, απόπειρες δολοφονιών και εκβιασμούς δημοσιογράφων, ύπουλες έμμεσες διώξεις και καταλήψεις οικιών Αξιωματικών του Ελληνικού Στρατού, σε συνεργασία με την άλλη πλευρά του ποταμού;


Φθάνει πια η εκπόρνευση της Ελλάδας εις όφελος των Τούρκων, κ.Μητσοτάκη.


Σταματήστε να μεριμνάτε για τα οχυρωματικά έργα της Τουρκίας.






Εκλογές είναι το μόνο φάρμακο για την τραυματισμένη Ελληνική δημοκρατία του βιαστή Μητσοτάκη και όποιος ξένος του βαστάει στο ενδιάμεσο ας βάλει από την Άγκυρα το κράνος του στα ντόπια γιουσουφάκια του και καλώς να ορίσει.


 https://www.ksipnistere.com/2022/08/blog-post_375.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .