Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 14

“ΒΟΜΒΕΣ” από τον γιατρό Δημήτρη Γάκη: «Αγοράζουμε «επικαιροποιημένα» εμβόλια για στελέχη που δεν υπάρχουν πλέον!»

γακης

Σε μια σοβαρή αποκάλυψη προχώρησε ο γιατρός και πρώην διοικητής του ΑΧΕΠΑ, Δημήτρης Γάκης, καθώς σύμφωνα με όσα υποστηρίζει τα «επικαιροποιημένα» εμβόλια που αγοράζει η κυβέρνηση είναι για στελέχη που δεν υπάρχουν πλέον!

Η αποκάλυψη του Δ.Γάκη δημιουργεί πολλά ερωτήματα, καθώς είναι άγνωστο το γιατί η κυβέρνηση αποφάσισε να αγοράσει τα συγκεκριμένα σκευάσματα, όταν επί της ουσίας είναι πλέον άχρηστα.

Η ανάρτηση του Δ.Γάκη:


«ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: ΓΙΑΤΙ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΕΜΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΕΧΟΝ ΣΤΕΛΕΧΟΣ; ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

Ανακοίνωσαν χθες οι «προ-αμνηστευμένοι» Γ.Γ Υπουργείου Υγείας και η πρόεδρος της Επιτροπής Εμβολιασμών ότι παραγγέλθηκαν και φτάνουν 1.000.000 επαναληπτικές δόσεις «επικαιροποιημένων» εμβολίων έναντι του ιστορικού στελέχους Wuhan και του BA1 της Όμικρον (50-50%).

ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΣΤΕΛΕΧΗ, ΠΡΑΚΤΙΚΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ…

Αγοράζουμε δηλαδή «επικαιροποιημένα» εμβόλια για παρωχημένα στελέχη ( το δεύτερο του προηγούμενου χειμώνα)

Γιατί;

Γιατί δεν περιμένουμε το ΗΜΙΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟ εμβόλιο Wuhan + ΒΑ4/5 που εγκρίθηκε ήδη από τον ΕΜΑ ; Με την περίφημη μελέτη των «οκτώ ποντικών βαρβάτων»; Θα πέφταμε κατά 50% μέσα…

ΤΟ ΣΩΣΤΟ βέβαια είναι να πάρουμε το πλήρως επικαιροποιημένο εμβόλιο έναντι της τρέχουσας επικυριαρχούσας μετάλλαξης ΒΑ.4/5 που οι «βαρβάτοι ποντικοί» μας «απέδειξαν» ότι είναι 6,5 φορές πιο δραστικό, αποφεύγοντας την ιστορική ακίδα (τι παράφορος έρωτας αυτός με την αρχική ακίδα σε Αμερική , Αγγλία και Ευρώπη;)

Δειτε, λοιπόν , πόσο μεγάλη είναι η διαφορά του γονιδιώματος του αρχικού στελέχους της Όμικρον ΒΑ1 και του τρέχοντος στελέχους ΒΑ4/5 . Όσοι νοσήσατε και με Όμικρον , στην αρχή της, και καλοκαιριάτικα με το τρέχον στέλεχος, και απορείτε, δειτε την εικόνα 1 και θα καταλάβετε το γιατί.

Ξαναπαραθέτω και το γράφημα της μελέτης των 8 «βαρβάτων» ποντικών ( μπλέ μονο εμβόλιο ΒΑ1, πορτοκαλί μόνο εμβόλιο BA.4/5, μωβ το Wu + BA.1 ) Με βάση αυτό εγκρίθηκε χθες και από τον ΕΜΑ το εμβόλιο κατά Wu + BA.4/5 παρά την απουσία κλινικών μελετών. Υπ´ όψιν ότι η κλίμακα είναι λογαριθμική, δηλ κάθε γραμμή, στην κάθετο , διαφέρει από την προηγούμενη 10 φορές και όχι μία».

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%92%ce%9f%ce%9c%ce%92%ce%95%ce%a3-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%b3%ce%b9%ce%b1%cf%84%cf%81%cf%8c-%ce%94%ce%b7%ce%bc%ce%ae%cf%84%cf%81%ce%b7-%ce%93%ce%ac%ce%ba%ce%b7-%ce%91/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .