Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 19

Ρωσία, Κίνα και Ινδία ετοιμάζουν την δική τους ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, παρούσα η Τουρκία

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν έφτασε την Πέμπτη στην Σαμαρκάνδη για πρώτη φορά μετά από τρία χρόνια, προκειμένου να συμμετάσχει αυτοπροσώπως στη συνεδρίαση του Συμβουλίου Αρχηγών Κρατών του Οργανισμού Συνεργασίας της Σαγκάης (ΟΣΣ) στις 15-16 Σεπτεμβρίου.

Την Πέμπτη, ο Πούτιν θα συναντήθηκε με ξένους ηγέτες σε διμερή και πολυμερή μορφή και

συνομίλησε με τους προέδρους Σαντίρ Ζαπάροφ του Κιργιστάν, Σερντάρ Μπερντιμουχαμέντοφ του Τουρκμενιστάν, Σαβκάτ Μιρζιγιόγεφ του Ουζμπεκιστάν, Εμπραχίμ Ραΐσι του Ιράν, τον πρωθυπουργό Σαχμπάζ Σαρίφ του Πακιστάν και τον πρόεδρο Σι Τζινπίνγκ της Κίνας.


Στα ελληνικά μέσα ενημέρωσης έκανε εντύπωση η σημαντική παρουσία του Ερντογάν, ο οποίος ήταν επίτιμος προσκεκλημένος στην Σύνοδο, με μια Τουρκία, η οποία σε αντίθεση με την Ελλάδα δεν επιλέγει να τα «σπάσει» με κανέναν.


Ο Οργανισμός, μέλη του οποίου είναι η Κίνα, η Ρωσία, η Ινδία, το Πακιστάν και οι πρώην σοβιετικές δημοκρατίες της κεντρικής Ασίας, δημιουργήθηκε το 2001 ως ένα εργαλείο πολιτικής, οικονομικής συνεργασίας και συνεργασίας στον τομέα της ασφάλειας, ανταγωνιστικό προς τους δυτικούς οργανισμούς.


Όλα δείχνουν όμως πως η Ανατολή με κινητήριες δυνάμεις Ρωσία, Κίνα και Ινδία, ετοιμάζεται να αναλάβει κυρίαρχο ρόλο στην νέα τάξη πραγμάτων που «ξημερώνει» στον πλανήτη, μιας και η Δύση καταστρέφεται από τους ίδιους τους πολιτικούς της.


Ο Οργανισμός εκπροσωπεί την πλειονότητα του παγκοσμίου πληθυσμού και έχουν μια τεράστια βαρύτητα στον πλανήτη! Αν αυτή η βαρύτητα δεν γίνει σεβαστή, τότε ουδείς αποκλείει το σενάριο της παγκόσμιας σύγκρουσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .