Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 8

Η τελευταία εμφάνιση της Βασίλισσας Ελισάβετ πριν ανακοινωθεί η δύσκολη κατάσταση της υγείας της – Δείτε τις φωτογραφίες

Χαμογελαστή μπροστά στο αναμμένο τζάκι

Η τελευταία εμφάνιση της Βασίλισσας Ελισάβετ πριν ανακοινωθεί η δύσκολη κατάσταση της υγείας της – Δείτε τις φωτογραφίες

Το μεσημέρι της Πέμπτης (8/9) ανακοινώθηκε από το Μπάκιγχαμ ότι η κατάσταση της υγείας της βασίλισσας Ελισάβετ προκαλεί ανησυχία στους γιατρούς και η βασιλική οικογένεια έσπευσε στο Μπαλμόραλ της Σκωτίας για να βρεθεί στο πλευρό της 96χρονης μονάρχη.

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση της βασίλισσας Ελισάβετ έγινε την Τρίτη (6/9), όταν υποδέχθηκε τη Λιζ Τρας προκειμένου να τη διορίσει ως πρωθυπουργό της Βρετανίας.

Η βασίλισσα φωτογραφήθηκε χαμογελαστή, δίνοντας το χέρι της στην Λιζ Τρας.

Σε αυτές τις φωτογραφίες πολλοί παρατήρησαν το μελανιασμένο χέρι της βασίλισσας, ενώ μία ημέρα μετά ανακοινώθηκε η ακύρωση της συνάντησής της με τους συμβούλους της, έπειτα από σύσταση των γιατρών της.

Δείτε τις φωτογραφίες της βασίλισσας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .