Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022

Η τελευταία εμφάνιση της Βασίλισσας Ελισάβετ πριν ανακοινωθεί η δύσκολη κατάσταση της υγείας της – Δείτε τις φωτογραφίες

Χαμογελαστή μπροστά στο αναμμένο τζάκι

Η τελευταία εμφάνιση της Βασίλισσας Ελισάβετ πριν ανακοινωθεί η δύσκολη κατάσταση της υγείας της – Δείτε τις φωτογραφίες

Το μεσημέρι της Πέμπτης (8/9) ανακοινώθηκε από το Μπάκιγχαμ ότι η κατάσταση της υγείας της βασίλισσας Ελισάβετ προκαλεί ανησυχία στους γιατρούς και η βασιλική οικογένεια έσπευσε στο Μπαλμόραλ της Σκωτίας για να βρεθεί στο πλευρό της 96χρονης μονάρχη.

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση της βασίλισσας Ελισάβετ έγινε την Τρίτη (6/9), όταν υποδέχθηκε τη Λιζ Τρας προκειμένου να τη διορίσει ως πρωθυπουργό της Βρετανίας.

Η βασίλισσα φωτογραφήθηκε χαμογελαστή, δίνοντας το χέρι της στην Λιζ Τρας.

Σε αυτές τις φωτογραφίες πολλοί παρατήρησαν το μελανιασμένο χέρι της βασίλισσας, ενώ μία ημέρα μετά ανακοινώθηκε η ακύρωση της συνάντησής της με τους συμβούλους της, έπειτα από σύσταση των γιατρών της.

Δείτε τις φωτογραφίες της βασίλισσας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.