Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 9

Crystal Pool Bar----Χαλάρωση και διασκέδαση στην Αγία Μαρίνα


Crystal Pool Bar

Ένα από τα πιο όμορφα και εμβληματικά pool bar στην Αγία Μαρίνα αλλά και συνολικά στην Αίγινα, το Crystal Pool Bar είναι ο ορισμός του απόλυτου καλοκαιριού στο νησί! Με φόντο το απέραντο γαλάζιο, δύο εντυπωσιακές πισίνες για μεγάλους και μικρούς, οι εξωτικοί φοίνικες και η φύση στήνουν το κατάλληλο σκηνικό για υπέροχες καλοκαιρινές στιγμές, από το πρωί έως αργά το βράδυ.

Λίγο πριν κατέβεις στην Αγία Μαρίνα, μια στάση εδώ επιβάλλεται για να απολαύσεις καφεδάκι από το πρωί αλλά και να συνοδεύσεις τις βουτιές σου στην πανέμορφη πισίνα που δεσπόζει στο χώρο με το πρώτο cocktail της ημέρας. Χαλάρωσε κάτω από τη σκιά της ομπρέλας, κολύμπησε στα δροσερά νερά και αν πεινάσεις απόλαυσε ένα γευστικό snack. Φαντάζεσαι κάτι καλύτερο για τα μεσημέρια του καλοκαιριού;

Κι όταν πέφτει η νύχτα στην Αγία Μαρίνα, η χαλαρωτική διάθεση του μεσημεριού δίνει τη σειρά της στη μαγεία, καθώς το Crystal Pool Bar σε υποδέχεται φωτισμένο και λαμπερό κάτω από τον έναστρο ουρανό, άλλοτε με ρομαντική ατμόσφαιρα και άλλοτε με μουσικές που ξεσηκώνουν!

Έχοντας φιλοξενήσει διάσημους DJs και παραγωγούς από την εγχώρια και διεθνή μουσική σκηνή όπως ο Αδριανός Παπαδέας, Kiko Navarro και Kevin Yost, το Crystal Pool Bar ξέρει πολύ καλά τι σημαίνει έντονη νυχτερινή ζωή και καταφέρνει να ξεσηκώσει όλο το νησί με τους ρυθμούς του! 

Τώρα πια γνωρίζεις ότι χαλαρωτικά μεσημέρια και νυχτερινή διασκέδαση στην Αγία Μαρίνα είναι συνώνυμα με το Crystal Pool Bar, εκεί που απολαμβάνεις το καλοκαίρι στα καλύτερά του!

Bonus tip: Η πισίνα λειτουργεί από τις 10:00 έως τις 20:00, ενώ ο χώρος διατίθεται και για εκδηλώσεις!

Crystal Pool Bar

Αγία Μαρίνα

Τ: 22970 32170

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .