Τρίτη, Σεπτεμβρίου 27

GNTM: Ο Τάκης Ζαχαράτος μιμείται με απολαυστικό τρόπο την Σοφία Χατζηπαντελή – Δείτε βίντεο

GNTM: Ο Τάκης Ζαχαράτος μιμείται με απολαυστικό τρόπο την Σοφία Χατζηπαντελή – Δείτε βίντεο

Αποδεδειγμένη αδυναμία στις τηλεοπτικές παρουσίες διατηρεί ο Τάκης Ζαχαράτος οπότε και δεν θα μπορούσε να μην «πιάσει στα χέρια του» τη νέα προσθήκη του GNTM.

Ο λόγος, βεβαίως, για την Σοφία Χατζηπαντελή η οποία και έχει κερδίσει ήδη τις εντυπώσεις με όσα λέει στην κριτική επιτροπή του ριάλιτι μόδας του STAR.O περφόρμερ, λοιπόν, αποφάσισε να

προσφέρει μέσα από τα social media ένα ξεχωριστό «δώρο» στους διαδικτυακούς του φίλους. Ένα σύντομο απόσπασμα στο οποίο και ο Τάκης Ζαχαράτος μιμείται απολαυστικά την Σοφία Χατζηπαντελή στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

 

«Όχι! Όχι! Πρέπει να καταλάβετε κάποια πράγματα! Εγώ έχω δώσει μάχες στο fashion για να καταλάβετε πάρα πολύ καλά ότι είναι άλλο το diverse, άλλο το unique και άλλο το…» τονίζει ο Τάκης Ζαχαράτος στο απόσπασμα που δημοσιεύσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

.newsbeast.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .