Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022

«Τα παίρνει» χοντρά η… «Φρύδια Κάλο» στο GNTM! – «Τρώει» ακόμα και την Καγιά!

Καταγραφή

Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι αδιαμφισβήτητα η πιο πολυσυζητημένη κριτής του φετινού κύκλου του GNTM, αφού έχει καταφέρει σχεδόν να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον γύρω από το reality μόδας!

Το μοντέλο με καταγωγή από την Κύπρο και την Αγγλία, έχει γίνει αποδέκτης πληθώρας σχολίων για την προφορά της ή τα φρύδια της, με τον τίτλο για το «κορυφαίο» σχόλιο να πηγαίνει στο Λάκη Γαβαλά, που την αποκάλεσε «Φρύδια Κάλο»!

Όπως είναι γνωστό, η Σοφία Χατζηπαντελή άφησε πίσω της μια μεγάλη καριέρα στο εξωτερικό για να βρεθεί ως guest κριτής στο GNTM 5, και φυσικά αυτό δεν έγινε… με το αζημίωτο!

Σύμφωνα με όσα έρχονται «στο φως», προτού έρθει στην Αθήνα για τις ανάγκες του reality μόδας, η Σοφία Χατζηπαντελή έβγαζε περίπου 1.500.000 λίρες το χρόνο, γεγονός ενδεικτικό για τις απολαβές της σήμερα!

Μάλιστα, πολλοί είναι εκείνοι που ισχυρίζονται ότι ο σταθμός της προσφέρει τα ίδια ή και περισσότερα χρήματα από την Βίκυ Καγιά, και αποδίδουν εκεί το γεγονός ότι βρίσκεται στο GNTM ως guest κριτής και όχι ως μόνιμη, καθώς ο σταθμός δε θα μπορούσε να καλύψει για μεγάλο χρονικό διάστημα τις οικονομικές της απαιτήσεις!

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%a4%ce%b1-%cf%80%ce%b1%ce%af%cf%81%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%cf%87%ce%bf%ce%bd%cf%84%cf%81%ce%ac-%ce%b7-%ce%a6%cf%81%cf%8d%ce%b4%ce%b9%ce%b1-%ce%9a%ce%ac%ce%bb%ce%bf/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.