Οκτώ χρόνια μετά το εμβληματικό γυμνό εξώφυλλό της στο περιοδικό Paper, η σταρ των ριάλιτι ξεγυμνώνει ξανά τα οπίσθιά της – αυτή τη φορά για το περιοδικό Interview.

Η Kαρντάσιαν, 41 ετών, φιγουράρει στο τεύχος «American Dream» του Σεπτεμβρίου 2022 με ένα total-denim outfit της Bottega Veneta, με το τζιν της να έχει ανοίξει το φερμουάρ και να έχει τραβηχτεί

αρκετά χαμηλά ώστε να αναδειχθούν τα διάσημα πλέον οπίσθιά της – ενώ ξεχωρίζει ένα αθλητικό σπασουάρ.

«Το λάτρεψα», δήλωσε στο περιοδικό για την αντισυμβατική επιλογή εσωρούχων.

«Η ομάδα έλεγε: «Όχι jockstrap». Και εγώ είπα, ‘Έλα τώρα. Αυτό ξέρω να κάνω». Τα καταφέρνω καλύτερα όταν τους αγνοώ και κάνω αυτό που θέλω. Οπότε, χαίρομαι που το κάναμε».

Photo: Instagram

Η Καρντάσιαν, η οποία έβαψε τα μαλλιά της πλατινέ ξανθά για τη στιγμή που ντύθηκε με το θρυλικό φόρεμα της Mέριλιν Μονρόε στο Met Gala του 2022 τον Μάιο, διατήρησε το λουκ για τη φωτογράφηση – και ακόμη και τα φρύδια της άλλαξαν απόχρωση για να ταιριάζουν.

«Νομίζω ότι οι ξανθιές διασκεδάζουν περισσότερο», δήλωσε στον αρχισυντάκτη του Interview Mel Ottenberg. «Απλά νιώθω διαφορετικά».

Σε άλλα σημεία της φωτογράφισής της με θέμα την Αμερική, η ιδρύτρια της Skims φοράει ένα κόκκινο κορμάκι Norma Kamali με ένα μαύρο τσόκερ Gucci με καρφιά, ένα στρινγκ με σχέδιο την αμερικανική σημαία σε συνδυασμό με ένα μαύρο δερμάτινο μπουφάν Saint Laurent και ένα κλασικό λευκό μπλουζάκι με φαρδύ τζιν, και τα δύο από την Bottega Veneta.

Photo: Instagram

Photo: Instagram

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της, η Kαρντάσιαν μίλησε για το στυλ της και το ότι βγαίνει από τη ζώνη άνεσής της για χάρη των φωτογραφήσεων των εξωφύλλων καθώς και για τις πλέον εμβληματικές εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί, όπως η εμφάνιση με το πλήρως καλυμμένο σώμα της και πρόσωπο από το σύνολο Balenciaga για το Met Gala του 2021 – ένα ρούχο που επινόησε εν μέρει ο πρώην της Kάνιε Γουέστ και στο οποίο αυτή αρχικά αντιστάθηκε.

«Εμπιστεύομαι τον εαυτό μου με την έννοια ότι ξέρω τι μου ταιριάζει και τι με κάνει να νιώθω πραγματικά άβολα. Αλλά, κάθε τόσο, κάποιος θα μου πει: ‘Εμπιστέψου με. Αυτό φαίνεται καλό»» είπε.

«Κάποιες φορές ναι είναι καλό, κάποιες φορές όχι, και πρέπει να το αποδεχτείς. Δεν είναι τόσο σοβαρό. Νοιάζομαι πολύ, αλλά δεν μπορώ επίσης να το αφήσω να με καταναλώσει. Μερικές φορές υπάρχουν κακές γωνίες, κακός φωτισμός. Δεν μπορείς να τα ελέγξεις όλα».

https://www.in.gr/2022/09/07/itrash/kim-kardashian-ksegymnonei-ta-diasima-opisthia-tis-ayti-ti-fora-spasouar/