«Δεν πρόκειται ποτέ να μιλήσω» για την υπόθεση με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα, τουλάχιστον «στην παρούσα φάση», είπε σήμερα Κυριακή ο Όθωνας Παπαδόπουλος.

Ο πρώην δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, εμφανίστηκε σήμερα για πρώτη φορά, μπροστά από τις κάμερες, μετά την αποχώρησή του από την υπόθεση που έχει συγκλονίσει την Ελλάδα.

Καμία τοποθέτηση

Πιο αναλυτικά στο MEGA και στο «Χαμογέλα και πάλι» μίλησε ο Όθωνας Παπαδόπουλος για την αποχώρηση του από την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου και των τριών παιδιών

Τη δική του θέση αναφορικά με την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου και τη λύση της συνεργασίας τους παρουσιάζει ο παλαιός συνήγορος υπεράσπισής της, Όθωνας Παπαδόπουλος.

«Δεν μπορώ να απαντήσω στο γιατί, καθώς με δεσμεύει ο κώδικας δεοντολογίας», δήλωσε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι».

Θέλησε όμως ο δικηγόρος να τονίσει ότι άσκησε τα καθήκοντά του με όση μεγαλύτερη ένταση, υπευθυνότητα, επαγγελματισμό και αξιοπρέπεια είναι δυνατόν.

Ερωτηθείς αν έχει μιλήσει με την Ρούλα Πισπιρίγκου ή την οικογένειά της μετά την αποχώρησή του είπε: «Στην παρούσα φάση δεν θα κάνω καμία τοποθέτηση»

Για τα επόμενα στάδια της υπόθεσης της Ρούλα Πισπιρίγκου, ο κ.Παπαδόπουλος τα χαρακτήρισε κρίσιμα και ότι θα είναι αυτά που θα κρίνουν την έκβαση της τύχης της κατηγορουμένης.