Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 5

Εικόνα σοκ της Σταρ Ελλάς, Ιωάννας Μπέλλα! Άλλο ένα θύμα του star system που δημιουργεί «τέρατα». «Καταστράφηκε», λέει το περιβάλλον της (Φωτο)

bella

Έγινε γνωστή μέσα από το Next Top Model αλλά όχι και με τον καλύτερο τρόπο… Η Ιωάννα Μπέλλα, κόρη πλούσιου χασάπη εκ Βέροιας, απορρίφθηκε από τους κριτές του ριάλιτι μοντέλων εξαιτίας τω αισθητικών επεμβάσεων που είχε… παρακάνει!

Τότε, είχε διχάσει την κοινή γνώμη καθώς είχε ξεσπάσει σε κλάματα, προκαλώντας τη συμπάθεια κάποιων κυρίως χρηστών στα σόσιαλ μίντια. Σήμερα, τέσσερα χρόνια μετά τη στέψη της ως Σταρ Ελλάς 2018, η Ιωάννα Μπέλλα προκαλεί σοκ από την εξωπραγματική «μετάλλαξή» της. Ωστόσο, η ίδια, όχι μόνο δεν πτοείται από τα διάφορα σχόλια, αλλά όταν τη ρωτούν τι έχει κάνει και γιατί έχει παραμορφωθεί τόσο πολύ, απαντά απλά και κοφτά: «Θα κάνω ό,τι θέλω και δεν θα δώσω λογαριασμό σε κανέναν!».

Η πρώην εστεμμένη, σε πρόσφατες φωτογραφήσεις της είναι κυριολεκτικά αγνώριστη, αλλά όσο πάει μοιάζει όλο και περισσότερο στην Κιμ Καρντάσιαν. Διότι είναι πασιφανές πως επεμβάσεις δεν έχει κάνει μόνο στο πρόσωπο αλλά και στο σώμα. Και κυρίως στα οπίσθια… Ίσως να φταίει το γεγονός πως, μετά τον αποκλεισμό της στο Ντουμπάι λόγω του κορωνοϊού, τώρα βρίσκεται στο Λος Άντζελες όπου προσπαθεί να κάνει μια νέα καριέρα, άγνωστο πια ως τι, μιας και η αλλαγή στην εμφάνισή της είναι αμφίβολο εάν θα τη βοηθήσει στο μόντελινγκ.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

 

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%95%ce%b9%ce%ba%cf%8c%ce%bd%ce%b1-%cf%83%ce%bf%ce%ba-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%a3%cf%84%ce%b1%cf%81-%ce%95%ce%bb%ce%bb%ce%ac%cf%82-%ce%99%cf%89%ce%ac%ce%bd%ce%bd%ce%b1%cf%82-%ce%9c%cf%80%ce%ad%ce%bb/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .