Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 1

Sylvester Stallone: Αποκαλύπτει τον λόγο του διαζυγίου από την επί 25 χρόνια σύζυγό του Jennifer Flavin

Sylvester Stallone: Αποκαλύπτει τον λόγο του διαζυγίου από την επί 25 χρόνια σύζυγό του Jennifer Flavin

Τίτλοι τέλους έπεσαν στον γάμο του Sylvester Stallone και της Jennifer Flavin έπειτα από 25 χρόνια. Σύμφωνα με δημοσίευμα του TMZ ο λόγος ήταν ένας σκύλος.

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει πως ο Sylvester Stallone ήθελε να πάρει ένα ροτβάιλερ για την προστασία της οικογένειας, αλλά η Jennifer Flavin είχε αντίθετη άποψη. Η διαφωνία τους για το συγκεκριμένο ζήτημα, σύμφωνα πάντα με το TMZ, έφερε στην επιφάνεια

και άλλα προβλήματα που έκαναν την Jennifer Flavin να ζητήσει διαζύγιο.

Ωστόσο, ο ηθοποιός μιλώντας στο TMZ εξομολογήθηκε πως υπήρχαν προβλήματα σχετικά με τον τρόπο φροντίδας του σκύλου, δεδομένου ότι ταξιδεύουν συνεχώς με σπίτια στο L.A. και το Παλμ Μπιτς, και συχνά βρίσκεται μακριά λόγω των γυρισμάτων.

Κατόπιν πρόσθεσε: «Δεν τελειώσαμε τη σχέση μας για τόσο ασήμαντους λόγους».

Στη συνέχεια o Sylvester Stallone ανέφερε: «Απλώς τραβήξαμε διαφορετικούς δρόμους. Τρέφω τον υψηλότερο σεβασμό για την Jennifer. Πάντα θα την αγαπώ. Είναι μια καταπληκτική γυναίκα. Είναι ο ωραιότερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει ποτέ».

Παράλληλα, ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στο τατουάζ της Jennifer που κάλυψε στο χέρι του.

Ο ίδιος αναφέρει ότι είχε το τατουάζ της 14 χρόνια και ήθελε να το φρεσκάρει, αλλά χάλασε και ο σκύλος ήταν απλά μια διόρθωση χωρίς κακή πρόθεση.

 Όπως λέει, έχει ακόμα ένα μεγάλο τατουάζ με τη Jennifer Flavin στην πλάτη του.

 govastileto.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .