Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022

Γιώργος Καπουτζίδης: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας που τον κράτησε 10 μέρες στο νοσοκομείο

«Είχα 40,8 πυρετό κι εξανθήματα σε όλο το σώμα»

Γιώργος Καπουτζίδης: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας που τον κράτησε 10 μέρες στο νοσοκομείο

Ο Γιώργος Καπουτζίδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» και μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, μετά τη φετινή Eurovision και τον οδήγησε στο νοσοκομείο.

«Δεν θα κάνω την Eurovision. Από πέρυσι το ψιλοσκεφτόμουν. Στην ουσία η Μαρία Κοζάκου μου άλλαξε γνώμη και πέφτω και σπάω και το χέρι και το πόδι. Μια ημέρα πριν πετάξω, ήμουν έτοιμος να πω δεν θα έρθω. Μου έβαλαν έναν κηδεμόνα και ρωτούσα τους γιατρούς αν πάω.

Φεύγοντας άρχισε να με βαραίνει φοβερά στον αυχένα. Σηκώνομαι την Παρασκευή και λέω που πάω; Εκεί δυσκολεύτηκα και σκεφτόμουν θα ήμουν τώρα στο νησάκι και τι το ήθελα.

Μέσα σε όλα -αυτό δεν το έχω πει ποτέ- κολλάω κάτι εκεί κι αρρωσταίνω και μετά την Eurovision κατέληξα δέκα ημέρες στο νοσοκομείο, στην Κεντρική Κλινική Αθηνών με ενδοφλέβια αντιβίωση και πυρετό 40,8. Χέρι, πόδι και 40,8. Δηλαδή τι άλλο να σου πει ο Θεός κάτσε στα αυγά σου. Προφανώς ήταν ένα μικρόβιο, το οποίο βρήκε έναν εξουθενωμένο οργανισμό… 40,8 πυρετό κι εξανθήματα σε όλο το σώμα» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.