Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022

Φώτης Σπύρου: «Θα βάφτιζα το ένα κοριτσάκι της οικογένειας της 12χρονης αλλά απομακρύνθηκα»

Έντονος ήταν ο εκνευρισμός του Φώτη Σπύρου, όταν κλήθηκε να μιλήσει για τη γνωριμία του με την οικογένεια της 12χρονης στον Κολωνό.

Όπως αποκάλυψε, ο γνωστός ηθοποιός γνώριζε την οικογένεια και μάλιστα, είχε δεχτεί πρόταση να βαφτίσει ένα από τα παιδιά της.

«Γνωρίζω την οικογένεια αυτή. Πριν πολλά χρόνια ζούσαν στην ίδια πολυκατοικία, με έναν κολλητό μου φίλο. Γνώριζα τα παιδιά και κάποια στιγμή, είχαμε πει να βαφτίσω ένα κοριτσάκι, αλλά δεν πρόκειται για τη 12χρονη», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, εξήγησε πως αποφάσισε να αποστασιοποιηθεί από τη συγκεκριμένη οικογένεια, όταν κατάλαβε τα προβλήματά τους, αλλά και τη στάση τους απέναντι στα παιδιά.

«Απομακρυνθήκαμε. Αυτή η μάνα προσπαθούσε με κάθε τρόπο να ελέγξει τα παιδιά, με όσες δυνάμεις είχε. Όταν αυτός ο άνθρωπος, ο πατέρας, δεν άφηνε επίδομα για επίδομα, τρόφιμο για τρόφιμο… Δεν άφηνε τίποτα, μα τίποτα. Δεν ήξερε πόσα παιδιά έχει», δήλωσε.

«Όλα τα παιδιά εκεί μέσα μεγάλωσαν πολύ περίεργα. Αυτό το παιδί ήθελε μια ασφάλεια, μια ζεστασιά, αλλά ήταν αφύσικο, γιατί ζητούσε οικογένεια. Η γειτονιά βοηθούσε όσο μπορούσε», συμπλήρωσε.


 https://patkiout.gr/showbiz/fotis-spyroy-tha-vaftiza-to-ena-koritsaki-tis-oikogeneias-tis-12chronis-alla-apomakrynthika/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.