Δευτέρα, Οκτωβρίου 31

Ρίξτε άπλετο φως στην υπόθεση του βιασμού της 12χρονης!


Γράφει ο Θεοφάνης Γκατζής του Θωμά και της Μαίρης

Οικονομολόγος-διεθνολόγος *

Η σαπίλα της ελληνικής κοινωνίας δεν έχει όριο! Τι μπορεί να πρωτογράψει κανείς για την υπόθεση του βιασμού που υπέστη η 12χρονη! Ξεπερνάει και την πιο νοσηρή φαντασία. Άνδρες, δήθεν θεοσεβούμενοι, μέλη της ΝΔ και με πλάτες στο κομματικό κατεστημένο της είναι οι βιαστές της 12χρονης!  Ο απόλυτος εσμός! 

Αξίζει να επισημανθεί ότι ο φερόμενος μαστρωπός και βιαστής Ηλίας Μίχος ελάμβανε  απευθείας  αναθέσεις από την κυβέρνηση της ΝΔ στο παρελθόν και συνδιαλέγονταν με επιφανή στελέχη της (βλέπε Πλεύρης, Πατούλης)! Ενώ η γυναίκα του ήταν  εκλεγμένη διαμερισματική σύμβουλος και αναπληρώτρια πρόεδρος της 4ης κοινότητας του δήμου Αθηναίων με την παράταξη του δημάρχου κ. Κώστα Μπακογιάννη!                     

Ποιος είναι ο χαρακτηρισμός που μπορεί να αποδοθεί στη δήθεν μητέρα της 12 χρονης που έδινε βορά το παιδί της στις διεστραμμένες ορέξεις των βιαστών; Πραγματικά η κατάπτωση της ελληνικής κοινωνίας δεν έχει τελειωμό! Πρέπει όμως να ριχθεί άπλετο φως στη συγκεκριμένη υπόθεση. Φαίνεται ότι  οι φερόμενοι ως βιαστές του συγκεκριμένου άμοιρου  κοριτσιού και άλλων ανηλίκων γυναικών ήταν και άλλα πολιτικά  στελέχη,  καθώς και άτομα από το χώρο του θεάματος σύμφωνα με καταγγελίες από την  κ. Ντίνα Καρατζιώτη που αυτοπροσδιορίζεται ως πρόεδρος του Σωματείου Εκδιδόμενων Γυναικών! ! 

Η οποία  την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου προσήλθε αυτοβούλως στην ανακρίτρια που ανέλαβε τη σχετική υπόθεση επιθυμώντας να καταθέσει και παράλληλα να παραδώσει στοιχεία που περικλείονταν σε στικάκι αλλά η ανακρίτρια, περιέργως, δεν τη δέχθηκε λόγω του ότι ανέμενε να καταθέσουν οι δυο κατηγορούμενοι! Εν τέλει, αφού προηγήθηκε έφοδος των αστυνομικών στον οίκο ανοχής που είναι υπεύθυνη η κ. Καρατζιώτη  διαπιστώθηκε ότι παρανόμως απασχολούνταν κάποιες ιερόδουλες   ενώ κατόπιν έρευνας στο στικάκι (usb) η αστυνομία ανακοίνωσε, άκουσον  άκουσον, ότι περιελάμβανε τραγούδια!! Αν μη τι άλλο περίεργη υπόθεση που καλύπτεται από το πέπλο του μυστηρίου!

Κάθε πληροφορία που μπορεί να διαλευκάνει την υπόθεση πρέπει να ελεγχθεί από όποιον ή όποια και αν προέρχεται! Γενικότερα επιβάλλεται να υπάρξει έρευνα εις βάθος και να μην υπάρξει προσπάθεια συγκάλυψης του ζητήματος από άνωθεν παρεμβάσεις όπως συνέβη σε παρόμοιες περιπτώσεις (π.χ. στην  περίπτωση Λιγνάδη) !! Eν κατακλέιδι, ίσως η υπόθεση του βιασμού της άτυχης 12χρονης  είναι  η κορυφή του παγόβουνου και να εκπλαγούμε πολύ περισσότερο με αυτά που θα δουν το φως της  δημοσιότητας στο μέλλον!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .