Τετάρτη, Οκτωβρίου 12

Συνελήφθη η μητέρα της 12χρονης

Συνελήφθη η μητέρα της 12χρονης

Ένταλμα σύλληψης σε βάρος της μητέρας του 12χρονου κοριτσιού από τον Κολωνό εξέδωσε η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση, καθώς από τα στοιχεία της δικογραφίας φαίνεται να προκύπτει εμπλοκή της στη σεξουαλική κακοποίηση και εκμετάλλευση του παιδιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα συνελήφθη και μεταφέρθηκε στη ΓΑΔΑ - μαζί με τρία από τα παιδιά της-, όπου εξετάζεται από αστυνομικούς του τμήματος Προστασίας Ανηλίκων για την εμπλοκή της στην υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσης της 12χρονης. Κατόπιν θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.



Στη φυλακή οι δύο κατηγορούμενοι για την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό

Στη φυλακή οδηγούνται οι δύο κατηγορούμενοι στην υπόθεση του 12χρονου κοριτσιού από τον Κολωνό, μετά τις απολογίες τους ενώπιον της 33ης τακτικής ανακρίτριας.

Στη σύντομη διαδικασία που προηγήθηκε, καθώς ο περισσότερος χρόνος αναλώθηκε στην προσπάθεια διορισμού δικηγόρου για τους δύο κατηγορούμενους Ηλία Μίχο και Γιάννη Σοφιανίδη, και οι δύο φέρονται να ομολόγησαν μόνο τη «συνεύρεση τους» με παιδί. Ο Μίχος αρνήθηκε να αναφερθεί σε όλες τις άλλες κατηγορίες που αντιμετωπίζει, ενώ ο δεύτερος φέρεται να μην αποδέχεται την κατηγορία της εμπορίας ανθρώπων που του αποδίδεται, όπως και στον καταστηματάρχη, από χθες μετά την συμπληρωματική δίωξη που ασκήθηκε.

Ανακρίτρια και εισαγγελέας, μετά το πέρας της απολογητικής διαδικασίας, ομόφωνα έκριναν πως οι δύο κατηγορούμενοι πρέπει να οδηγηθούν στη φυλακή.

Περισσότερα σε λίγο...

 https://www.zougla.gr/greece/article/sinelif8i-i-mitera-tis-12xronis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .