Πέμπτη, Οκτωβρίου 13

Καταγγελία για εμπλοκή της μητέρας στα ραντεβού της 12χρονης

«Αυτή ετοίμαζε το παιδί»

Μια ακόμα καταγγελία για τη δράση του κυκλώματος μαστροπείας ερευνούν οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση της 12χρονης.

Συγκλονιστικά στοιχεία και καταγγελίες για τη δράση του κυκλώματος μαστροπείας που δρούσε στα Σεπόλια έρχονται στη δημοσιότητα.

Μάλιστα, σύμφωνα με τη νέα καταγγελία της ιδιοκτήτριας οίκου ανοχής Κωνσταντίνας Καρατζιώτη, η μητέρα είχε ενεργό ρόλο στα ραντεβού που κλείνονταν για την ανήλικη κόρη της.

Ειδικότερα, όπως ανέφερε η κυρία Καρατζιώτη, η 37χρονη μητέρα είχε εργαστεί στον οίκο ανοχής που διατηρεί στο Γκάζι, έχοντας μαζί της το ανήλικο κοριτσάκι της.

«Το έχω δει βαμμένο, φτιαγμένο το κοριτσάκι που το ετοίμαζε η μάνα. Το είδα από τις κάμερες το κοριτσάκι, βαμμένο, φτιαγμένο με τα κοτσιδάκια του, δεν έδειχνε ότι ήταν 12χρονο γιατί το είχαν βάψει» συμπλήρωσε η ιδιοκτήτρια του οίκου ανοχής.

Όπως υποστήριξε τα ραντεβού δεν γίνονταν εντός του οίκου, αλλά σε εξωτερικούς χώρους. «Η ίδια έφερνε την κόρη της (σ.σ. η μητέρα), όχι μέσα τον οίκο ανοχής αλλά στα εξωτερικά ραντεβού» πρόσθεσε.

Αναγνώρισε τον 53χρονο

Η πρώτη αναφορά της κυρίας Καρατζιώτη στον οίκο ανοχής που διατηρεί, όταν βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, οδήγησε τους αστυνομικούς που ερευνούν την υπόθεση στο συγκεκριμένο χώρο.

Κατά την έφοδο της ΕΛ.ΑΣ. προσήχθησαν τέσσερις γυναίκες που εργάζονταν εκείνη την ώρα στον οίκο ανοχής.

Ωστόσο, μια από τις γυναίκες αυτές, αναγνώρισε ως πελάτη του συγκεκριμένου χώρου τον 53χρονο Ηλία Μίχο.

Αναμένονται τα επόμενα εντάλματα

Την ίδια ώρα, ο έμπειρος αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Τα Νέα» και «Το Βήμα» Βασίλης Λαμπρόπουλος υπογράμμισε ότι πρέπει να υπάρχει μια επιφυλακτικότητα για τις αναφορές γύρω από την υπόθεση της μαστροπείας στα Σεπόλια, επαναλαμβάνοντας ότι υπάρχει μία διαμορφωμένη εικόνα για τους βιαστές του κοριτσιού.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να βγουν τα επόμενα εντάλματα σε βάρος των βιαστών της 12χρονης.

Παράλληλα, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος τόνισε ότι σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της υπόθεσης αναμένεται να παίξει το viber στο κινητό της 12χρονης, μέσω του οποίου αντάλλαζε μηνύματα και φωτογραφίες.

«Εκτός οίκου τα ραντεβού»

Αξίζει να σημειωθεί πως η Κωνσταντίνα Καρατζιώτη προχώρησε σε μια αλλαγή στην καταγγελία της, σε σχέση με όσα υποστήριξε το πρωί της Τετάρτης που ανέφερε πως «ο Ηλίας Μίχος είχε επισκεφτεί τον οίκο ανοχής μου στο Γκάζι μαζί με τη 12χρονη, την εξέδιδε σε επώνυμους πελάτες, σε πολιτικούς και καλλιτέχνες».

Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι τα ραντεβού της 12χρονης γίνονταν σε εξωτερικούς χώρους που δεν τους γνωρίζει. «Η πράξη δε γινόταν μέσα στον οίκο ανοχής» υποστήριξε μιλώντας στο MEGA, επαναλαμβάνοντας ότι σε κάποια από αυτά η ανήλικη συνοδευόταν από τη μητέρα της.

Η αλλαγή αυτή, ενδεχομένως να συνδέεται με τη σφοδρή αντίδραση της προέδρου του Σωματείου Εκδιδόμενων Προσώπων, Έλλης Κανελλοπούλου, η οποία τόνισε πως δεν εργάζονται ανήλικα πρόσωπα στους οίκους ανοχής. «Δεν βάζουμε παιδιά μέσα στους οίκους ανοχής» σημείωσε χαρακτηριστικά η κυρία Κανελλοπούλου, προσθέτοντας ότι θα κινηθεί δικαστικά εναντίον της κυρίας Καρατζιώτη.

  

 https://www.tanea.gr/2022/10/13/greece/kataggelia-gia-emploki-tis-miteras-sta-rantevou-tis-12xronis/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .