Δευτέρα, Οκτωβρίου 3

Βίκυ Σταμάτη: «Ζω σε άθλιες συνθήκες με 2.400 ευρώ τον μήνα»

Δεν της φτάνουν τα 2.400  τη στιγμή που Συνταξιούχοι με ένσημα πρέπει να ζήσουν με τα ψίχουλα των 500 ευρώ σύνταξη γιατί άδειασαν τα ταμεία του Κράτους οι κλέφτες πολιτικοί !

Βίκυ Σταμάτη: Η αποκαλυπτική συνέντευξη και η αναφορά στην σύνταξη

Η Βίκυ Σταμάτη παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο OPEN. Η σύζυγος του κ. Τσοχατζόπουλου μίλησε ανοιχτά για τις συνθήκες εξαθλίωσης που ζουν με το παιδί της.

«Ζω σε άθλιες συνθήκες με 2.400 ευρώ τον μήνα». «Ζούμε έναν πόλεμο. Μία κατοχή»

Η κ. Σταμάτη ενημέρωσε το τηλεοπτικό κοινό πως ζουν σε συνθήκες εξαθλίωσης αφού, οι δύο συντάξεις του κ. Τσοχατζόπουλου δεν επαρκούν.

Βίκυ Σταμάτη: «Ζω σε άθλιες συνθήκες με 2.400 ευρώ τον μήνα»

Συγκεκριμένα μπορεί όπως είπε να κρατήσει μόνο 1.200 ευρώ από την κάθε μία. «Από τις δύο συντάξεις που παίρνει ο κ. Τσοχατζόπουλος. Πρόκειται για τη μία του βουλευτού και την άλλη του πολιτικού μηχανικού/οικονομολόγου- του επιτρέπεται να παίρνει το ακατάσχετο ποσό, το οποίο είναι 1200 ευρώ από την εκάστοτε σύνταξη.

Βίκυ Σταμάτη: Τα σχολικά δίδακτρα που είναι 1000 ευρώ

“Εκ των οποίων τα 1000 ευρώ καταβάλλονται κάθε μήνα για τα σχολικά δίδακτρα και τις σχολικές υποχρεώσεις του παιδιού μας.

Τα βγάζουμε πέρα με πάρα πολλές στερήσεις, με άπειρα προβλήματα. Υπάρχουν άνθρωποι που με κάποιο τρόπο μας ευεργετούν σε στιγμές που έχουμε την απόλυτη ανάγκη», είπε.

Βίκυ Σταμάτη: «Ζω σε άθλιες συνθήκες με 2.400 ευρώ τον μήνα»

«Ήθελαν την απόλυτη εξόντωση και την πέτυχαν, βιώνουμε έναν αληθινό πόλεμο».

Η κα Σταμάτη, μιλώντας για την πολυτελή ζωή της πριν τη φυλάκιση δήλωσε ότι δεν ζούσε υπερβολικά και πως καμία γυναίκα δεν διώχθηκε για κουρτίνες και καναπέδες. Όσον αφορά τις φήμες για πισίνα στο σπίτι στην Ακρόπολη τις χαρακτήρισε ανυπόστατες. Την ίδια ώρα η κα Σταμάτη χαρακτήρισε πολιτική τη δίωξή της και αναφέρθηκε στον σύζυγό της ως… «κυτταρικά και βιολογικά ευγενή» ενώ τόνισε πως «ήταν ένας αριστοκράτης πραγματικός».

https://www.i-diakopes.gr/lifestyle/viky-stamati-zo-se-athlies-synthikes-me-2-400-evro-ton-mina/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .