Σάββατο, Οκτωβρίου 29

Νίκος Βερλέκης: Για μένα δεν υπάρχει διαφορά ηλικίας – Όταν ήμουν εγώ στα 25 και εκείνη ήταν 45

«Προτεραιότητα είναι πάντα η ζωή. Μετά έρχεται το θέατρο και η τηλεόραση» ανέφερε ο ηθοποιός

Νίκος Βερλέκης: Για μένα δεν υπάρχει διαφορά ηλικίας – Όταν ήμουν εγώ στα 25 και εκείνη ήταν 45

Με αφορμή την συμμετοχή του στην νέα σειρά του Open, «Η δική μας οικογένεια» ο Νίκος Βερλέκης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» του Ant1. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή, το κεφάλαιο τηλεόραση αλλά και την οικογένεια.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Βερλέκης σημείωσε πως «βέβαια και έκανα δουλειές με βάση μόνο τα χρήματα και φαντάζομαι πως δεν είμαι ο μόνος. Είναι δουλειές που δεν τις εγκρίνεις άμα τη δεις τώρα και καμιά φορά λες καλύτερα να μην το είχα κάνει».

«Προτεραιότητα είναι πάντα η ζωή. Μετά έρχεται το θέατρο και η τηλεόραση. Γενικώς δεν κυνηγάω τις δουλειές και δεν παίρνω τηλέφωνα, δεν πηγαίνω σε διανομές, δεν τα κάνω αυτά. Έχω μια οικογένεια, δυο υπέροχες κόρες και μια υπέροχη σύζυγο που είμαστε μαζί πάρα πολλά χρόνια» τόνισε ο ηθοποιός.

«Για μένα δεν υπάρχει διαφορά ηλικίας. Είχα γυναίκες στη ζωή μου και μεγαλύτερες και μικρότερες. Η μεγαλύτερη διαφορά ήταν 25 χρόνια, όταν ήμουν εγώ στα 25 και εκείνη ήταν 45» συμπλήρωσε ο Νίκος Βερλέκης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .