Σάββατο, Οκτωβρίου 22

Κρήτη: Μεταφέρεται σε νοσοκομείο της Αθήνας ο 36χρονος – Κινδυνεύει να χάσει το μάτι του

Σοβαρότερη απ’ ότι αρχικά εκτιμήθηκε φαίνεται πως είναι η κατάσταση του 36χρονου, ο οποίος δέχτηκε επίθεση με καυστικό υγρό τα ξημερώματα στο Ηράκλειο, στην Κρήτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr, όπως όλα δείχνουν, ο 36χρονος χάνει το αριστερό του μάτι. Μάλιστα, αναμένεται να γίνει η αεροδιακομιδή του στην Αθήνα προκειμένου να νοσηλευτεί στο Θριάσιο Νοσοκομείο και σε ειδική μονάδα εγκαυμάτων.

Λόγω της επίθεσης, ο 36χρονος έχει υποστεί κάκωση στην αριστερή πλευρά του προσώπου και στο λαιμό, στην περιοχή της καρωτίδας.

Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό σημειώθηκε σε ξενοδοχείο στο Ηράκλειο, όπου βρισκόταν ο 36χρονος με την 38χρονη εν διαστάσει σύζυγο του, στην οποία φέρεται να αποδίδεται η επίθεση.

Η ίδια πάντως ισχυρίζεται πως δεν έχει καμία σχέση με το περιστατικό και μάλιστα δηλώνει πλήρη άγνοια για το ό,τι έχει συμβεί στον 36χρονο.

Σημειώνεται ότι το θύμα της επίθεσης έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις διωκτικές αρχές για ένοπλες ληστείες, ενώ πριν λίγο καιρό αποφυλακίστηκε.

Την υπόθεση χειρίζεται η Ασφάλεια Ηρακλείου, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζευγάρι είχε ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες του διαζυγίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .