Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2022

Τιμή και δόξα στους αθάνατους ήρωες του έπους του ‘40

Σήμερα τιμούμε τους ήρωες προγόνους μας που θυσιάστηκαν για την πατρίδα. Έδωσαν ότι πιο πολυτιμότερο είχαν, τη ζωή τους την ίδια, για 

Ελευθερία, Ανεξαρτησία, Αξιοπρέπεια!

Σήμερα δεν γιορτάζουμε γιατί είμαστε και πάλι σκλαβωμένοι!

Η εξόντωση του ελληνικού λαού από ξένα κέντρα εξουσίας συνεχίζεται!

Τα ΟΧΙ θέλουν ήρωες, θέλουν ανδρεία, και διάθεση να θυσιάσεις πράγματα – ακόμα και την ίδια σου τη ζωή . Κυρίως, όμως θέλουν ν’ αγαπάς την πατρίδα σου. Τούτη τη φορά βιώνουμε τη χειρότερη μορφή σκλαβιάς. Μια σκλαβιά εξελισσόμενη σε μια όλο και πιο βάρβαρη οικονομική στενότητα που μοναδικό στόχο έχει τον αργό και βασανιστικό θάνατο των Ελλήνων, συγκεκριμένα τον αφανισμό του έθνους μας. Και εμείς τι κάνουμε ως Έλληνες; Σκύψαμε το κεφάλι και δεχόμαστε τα πάντα!

ΓΙΑΤΙ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΕΙ;

Οι πρόγονοί μας περιμένουν να φανούμε αντάξιοι των θυσιών τους για την πατρίδα. Να κατανοήσουμε ότι η πατρίδα είναι η κυρίαρχη ιδέα, πάνω στην οποία οικοδομείται ο πολιτισμός και στηρίζεται η ζωή. Οι παππούδες μας περιμένουν να ανταποκριθούμε στις εθνικές μας υποχρεώσεις, να κάνουμε το ιερό μας καθήκον, όπως το επιτάσσει η ιστορική μας κληρονομιά.

Ας διδαχθούμε από την γενναιότητα και τις θυσίες τους των προγόνων μας και να σηκώσουμε τη σημαία της ανεξαρτησίας μας. Το οφείλουμε στις ψυχές των προγόνων μας, το οφείλουμε στα παιδιά μας, το οφείλουμε στην Ελλάδα μας. 

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ !

Μ.Τ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.