Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022

Γκουίνεθ Πάλτροου: Όταν έγινα 50 ένιωσα ότι άρχισε να έρχεται μία καταπληκτική απελευθέρωση

Γκουίνεθ Πάλτροου: Όταν έγινα 50 ένιωσα ότι άρχισε να έρχεται μία καταπληκτική απελευθέρωση

«Συνήθιζα να νοιάζομαι για το τι σκέφτονταν οι άνθρωποι για μένα. Τώρα δεν με νοιάζει»

Για την απελευθέρωση που ένιωσε όταν έγινε 50 ετών μίλησε η Γκουίνεθ Πάλτροου τονίζοντας πως δεν είχε κανένα άγχος επειδή μεγαλώνει.

Σύμφωνα με το People η ηθοποιός και η ιδιοκτήτρια εταιρείας προϊόντων ευεξίας σε εκδήλωση στη Σάντα Μόνικα επεσήμανε με αφορμή τη νέα δεκαετία της ζωή της «είναι φανταστικά».

 

«Συνήθιζα να νοιάζομαι για το τι σκέφτονταν οι άνθρωποι για μένα. Τώρα δεν με νοιάζει. Είναι τόσο ωραίο. Κατά τη γνώμη μου αυτό δείχνει ότι είσαι πιο κοντά στον εαυτό σου» ανέφερε.

«Νομίζω ότι αυτή η μετάβαση είναι ιδιαίτερα δύσκολη για μια γυναίκα λόγω των όσων έχει ακούσει όταν κλείνουμε τα 40 ή το γεγονός ότι χάνοντας την αναπαραγωγική μας δυνατότητα δεν είμαστε επιθυμητές ή σημαντικές. Εγώ δεν είχα κανένα άγχος όταν έγινα 50 ετών. Ένιωσα ότι άρχισε να έρχεται μία καταπληκτική απελευθέρωση» σημείωσε.

Η Γκουίνεθ Πάλτροου είναι παντρεμένη με τον παραγωγό Μπραντ Φάλτσακ (Brad Falchuk) από το 2018. «Είχα την τύχη να τον γνωρίσω σε μια εποχή που οι αξίες και τα ενδιαφέροντά μας ταίριαζαν. Δουλεύουμε πολύ σκληρά να το διατηρήσουμε», δήλωσε.

Όσον αφορά μια πιθανή επιστροφή στην υποκριτική, η βραβευμένη με Όσκαρ είπε: «Δεν το νοσταλγώ, δεν μου λείπει. Όμως ποτέ μην λες ποτέ!».


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.