Τετάρτη, Οκτωβρίου 19

Γκουίνεθ Πάλτροου: Όταν έγινα 50 ένιωσα ότι άρχισε να έρχεται μία καταπληκτική απελευθέρωση

Γκουίνεθ Πάλτροου: Όταν έγινα 50 ένιωσα ότι άρχισε να έρχεται μία καταπληκτική απελευθέρωση

«Συνήθιζα να νοιάζομαι για το τι σκέφτονταν οι άνθρωποι για μένα. Τώρα δεν με νοιάζει»

Για την απελευθέρωση που ένιωσε όταν έγινε 50 ετών μίλησε η Γκουίνεθ Πάλτροου τονίζοντας πως δεν είχε κανένα άγχος επειδή μεγαλώνει.

Σύμφωνα με το People η ηθοποιός και η ιδιοκτήτρια εταιρείας προϊόντων ευεξίας σε εκδήλωση στη Σάντα Μόνικα επεσήμανε με αφορμή τη νέα δεκαετία της ζωή της «είναι φανταστικά».

 

«Συνήθιζα να νοιάζομαι για το τι σκέφτονταν οι άνθρωποι για μένα. Τώρα δεν με νοιάζει. Είναι τόσο ωραίο. Κατά τη γνώμη μου αυτό δείχνει ότι είσαι πιο κοντά στον εαυτό σου» ανέφερε.

«Νομίζω ότι αυτή η μετάβαση είναι ιδιαίτερα δύσκολη για μια γυναίκα λόγω των όσων έχει ακούσει όταν κλείνουμε τα 40 ή το γεγονός ότι χάνοντας την αναπαραγωγική μας δυνατότητα δεν είμαστε επιθυμητές ή σημαντικές. Εγώ δεν είχα κανένα άγχος όταν έγινα 50 ετών. Ένιωσα ότι άρχισε να έρχεται μία καταπληκτική απελευθέρωση» σημείωσε.

Η Γκουίνεθ Πάλτροου είναι παντρεμένη με τον παραγωγό Μπραντ Φάλτσακ (Brad Falchuk) από το 2018. «Είχα την τύχη να τον γνωρίσω σε μια εποχή που οι αξίες και τα ενδιαφέροντά μας ταίριαζαν. Δουλεύουμε πολύ σκληρά να το διατηρήσουμε», δήλωσε.

Όσον αφορά μια πιθανή επιστροφή στην υποκριτική, η βραβευμένη με Όσκαρ είπε: «Δεν το νοσταλγώ, δεν μου λείπει. Όμως ποτέ μην λες ποτέ!».


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .