Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022

Δημήτρης Μακαλιάς για Δημήτρη Παπανώτα: Τι θέλει; Να φέρνει η γυναίκα την παντόφλα και την εφημερίδα στον άντρα;

«Δεν θα έπρεπε στις μέρες μας να συζητάμε για το αν σιδερώνει ο άντρας» τόνισε ο ηθοποιός

Δημήτρης Μακαλιάς για Δημήτρη Παπανώτα:  Τι θέλει; Να φέρνει η γυναίκα την παντόφλα και την εφημερίδα στον άντρα;

«Έχω αναλάβει το σίδερο στο σπίτι γιατί θέλω να είναι τακτοποιημένα τα ρούχα μου και σιδερώνω τα πάντα, ακόμα και τις κάλτσες» τόνισε ο Δημήτρης Μακαλιάς στην συνέντευξη που παραχώρησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή «The 2Night Show» το βράδυ της Τετάρτης (05/10).

Η εκπομπή «Happy Day» σχολίασε το απόσπασμα της βραδινής εκπομπής, με τον Δημήτρη Παπανώτα να κάνει ένα αιχμηρό σχόλιο λέγοντας πως: «Μου θυμίζει Σκανδιναβία όλο αυτό, το να σιδερώνει ο άντρας».

Η απάντηση του Δημήτρη Μακαλιά ήρθε μέσα από τον «αέρα» της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» του Open στην οποία συμμετέχει.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός μετά την προβολή του βίντεο με την δική του συνέντευξη ανέφερε: «Επειδή άκουσα και το πρωί τον Δημήτρη Παπανώτα που έλεγε στο Happy Day, ότι αυτό του θυμίζει Όσλο, του θυμίζει Σκανδιναβία το να σιδερώνει ο άντρας. Ξέρεις τι; Δεν είναι, δεν θα έπρεπε σήμερα στις μέρες μας, 2022 να συζητάμε για το αν σιδερώνει ο άντρας, εάν βοηθάει τη γυναίκα, το θεωρώ δεδομένο ότι θα έπρεπε να συμβαίνει. Μην σου πω ότι δεν πειράζει να περάσουμε και λίγο και στο άλλο άκρο. Για πάρα πολλά χρόνια, οι γυναίκες έκαναν πάρα πολλά για τους άνδρες. Δεν πειράζει να κάνουμε και δυο πράγματα παραπάνω εμείς. Ένιωσα από τον Δημήτρη το πρωί ότι τι θέλει, να φέρνει η γυναίκα την παντόφλα και την εφημερίδα στον άντρα; Με στενοχώρησε αυτό, δεν είμαστε Σκανδιναβία, είμαστε Ελλάδα. Μήπως είμαστε και πιο μπροστά ίσως»..newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.