Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2022

Βάσω Λασκαράκη: Ήθελα να επιστρέψω φέτος με μία κωμωδία, το επεδίωξα πολύ

Βάσω Λασκαράκη: Ήθελα να επιστρέψω φέτος με μία κωμωδία, το επεδίωξα πολύ

H Βάσω Λασκαράκη βρέθηκε καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη στο πλατό της εκπομπής «Ελένη» το μεσημέρι της Παρασκευής (14/10) και μεταξύ άλλων μίλησε για την σειρά «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» στην οποία πρωταγωνιστεί. «Ήθελα να επιστρέψω φέτος με μία κωμωδία, το επεδίωξα πολύ…όταν άκουσα ότι ο Μιχάλης και ο Θανάσης κάνουν δουλειά, είπα “τέλος, αυτό ήταν”» είπε για τη συνεργασία της με το δίδυμο Ρέππα – Παπαθανασίου.

«Τον Φλεβάρη με πήρε τηλέφωνο ο Θανάσης να με ρωτήσει κάτι για έναν ηθοποιό και του λέω “Θανάση τι ετοιμάζετε;” και μου λέει “αυτό, σε ενδιαφέρει;” και του απαντώ “Θανάση, με κοροϊδεύεις;”».

Μιλώντας για τον ρόλο της στη σειρά εξηγεί πώς είναι μία γυναίκα που βιώνει την 7ετία του γάμου της και πρέπει να αντιμετωπίσει το γεγονός πως αντιλαμβάνεται ότι ο σύζυγός της κοιτάει και άλλες γυναίκες. «Είναι πολύ αστείο. Το έχουμε συζητήσει και με τον Μιχάλη και με τον Θανάση, είναι πώς τις βιώνει τις καταστάσεις ο κάθε ήρωας» εξήγησε η Βάσω Λασκαράκη.

Ερωτώμενη για το τι μπορεί να φθείρει έναν γάμο απαντά: «Νομίζω όταν δεν μιλάει το ζευγάρι. Είναι η αρχή της καταστροφής. Όταν δεν θέλεις να το επικοινωνήσεις, κατά βάθος δεν θέλεις και να το λύσεις». Αποκαλύπτει πως όσες φορές έπραξε με αυτόν τον τρόπο βρήκε το πρόβλημα μπροστά της «εις διπλούν».«Καλό είναι να έχεις έναν άνθρωπο να μιλήσεις αλλά άλλο είναι να εκθέσεις μια κατάσταση. Το ζευγάρι είναι καλό να λύνει τα προβλήματά του μόνο του, με ηρεμία και συζήτηση» ανέφερε η Βάσω Λασκαράκη και πρόσθεσε: «Χάνω τη ψυχραιμία μου όταν συμβαίνει κάτι στη δουλειά, κάτι με το παιδί, όταν δεν μου βγαίνει το πρόγραμμα όπως το έχω οργανώσει»..newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.