Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022

Ιλένια Ουίλιαμς: «Έχω πάνω μου κομμάτι από την τέφρα του μπαμπά μου»

Ιλένια Ουίλιαμς: «Έχω πάνω μου κομμάτι από την τέφρα του μπαμπά μου»

Η Ιλένια Ουίλιαμς παραχώρησε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά τον θάνατο του πατέρα της, Ρόμπερτ. Η παρουσιάστρια και τραγουδίστρια ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά στο «After Dark» του OPEN και αποκάλυψε πως έχει κρατήσει μέρος από την τέφρα του αείμνηστου τραγουδιστή.

Στο κλείσιμο της εκπομπής, η Ιλένια Ουίλιαμς έδειξε το μενταγιόν που φορούσε στον λαιμό και είπε χαρακτηριστικά: «Και εγώ και τα αδέλφια μου τον έχουμε μαζί μας. Τον έχω εδώ σε ένα κομμάτι. Έχεις την επιλογή, άμα θέλεις, όταν γίνεται η αποτέφρωση να μπει μέσα σε κάποιο κόσμημα ένα κομμάτι της τέφρας και να τον έχεις μαζί σου. Όλοι επιλέξαμε από κάτι και τα αδέλφια μου και η μαμά μου και εγώ και τον έχω πάνω μου».

«Είναι πολύ όμορφο. Είμαι πάρα πολύ τυχερή, αισθάνομαι ευλογημένη που είχα αυτόν τον μπαμπά και θα τον έχω για πάντα αυτόν τον μπαμπά. Κάνω αυτό που μου έλεγε εκείνος και αυτό που μου λέει η καρδιά μου. Συνεχίζω την ζωή μου κανονικά σαν να είναι εδώ γιατί ξέρω ότι είναι εδώ. Οπότε δεν θα αλλάξει τίποτα».

Εκτός του ότι θα μου λείπει το σώμα του, δεν μου λείπει τίποτα άλλο γιατί έχω τα λόγια του, έχω την σκέψη του, τον έχω εδώ. Ξέρω ότι είμαστε εδώ όλοι μαζί οπότε δεν θα αλλάξω τίποτα γιατί του το υποσχέθηκα. Του υποσχέθηκα ότι θα είμαι καλά και θα το κάνω» κατέληξε η Ιλένια Ούλιαμς. 


.

protothema.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.