Παρασκευή, Οκτωβρίου 21

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς είναι και πάλι ολόγυμνη – «Σταμάτα επιτέλους» λένε οι θαυμαστές της

Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Έχει περάσει πολύς καιρός, από την εποχή που η Μπρίτνεϊ Σπίαρς απασχολούσε το κοινό με την μουσική της. Πλέον οι οικογενειακές διαμάχες της και οι γυμνές φωτογραφίες που αναρτά συχνά πυκνά στα social media προκαλούν σχόλια και αρνητικές, κατά κύριο λόγο, αντιδράσεις.

Αυτή την φορά φαίνεται ότι ξεπέρασε τον εαυτό της, μέχρι την επόμενη. Η τραγουδίστρια δημοσίευσε μια ολόγυμνη φωτογραφίας της, γράφοντας στη λεζάντα: «Αυτή την εβδομάδα έχω πρεμιέρα για την ταινία “Η νομοθετική πράξη του αιδοίου μου”».

Στην φωτογραφία η ολόγυμνη Μπρίτνεϊ Σπίαρς είναι ξαπλωμένη στο κρεβάτι της, καλύπτοντας μόνο το στήθος της με το χέρι της.

Μπρίτνει Σπίαρς

Όπως ήταν αναμενόμενο η ανάρτηση συγκέντρωσε χιλιάδες σχόλια , με αρκετούς να την ζητούν να σταματήσει με τις γυμνές φωτογραφίες. Oι περισσότεροι της ζητάνε να σεβαστεί τους γιους της που βλέπουν τόσο συχνά  τη μητέρα τους γυμνή στο διαδίκτυο.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .