Παρασκευή, Οκτωβρίου 7

Ποιος ήταν τελικά ο Μάκης Ψωμιάδης; (ΒΙΝΤΕΟ)

ΜΑΚΗΣ

Ο Μάκης (Χρυσόστομος) Ψωμιάδης (1948 – 6 Ιανουαρίου 2016) ήταν Έλληνας επιχειρηματίας, αθλητικός παράγοντας και εκδότης. Το όνομά του αναμίχθηκε σε διάφορα αθλητικά σκάνδαλα στην Ελλάδα, με αποκορύφωμα αυτό του 2011. Έγινε ευρέως γνωστός ως πρόεδρος των τμημάτων μπάσκετ και ποδοσφαίρου της ΑΕΚ, από τα ταμεία της οποίας υπεξαίρεσε μεγάλα ποσά.

Μεγάλη δημοσιότητα έλαβε η δικαστική διαμάχη που είχε με τον υπουργό Κώστα Λαλιώτη, που ξεκίνησε όταν ο Ψωμιάδης τον κατηγόρησε μέσω της εφημερίδας που εξέδιδε για χρηματισμό και ο υπουργός -που εν τέλει δικαιώθηκε- τον μήνυσε για συκοφαντική δυσφήμηση. Κατηγορήθηκε επίσης για συμμετοχή σε βασανιστήρια από την εποχή της Επταετίας, λαθρεμπόριο, απαγωγές και βίαιες επιθέσεις. Η Interpol είχε εκδώσει εντάλματα για τη σύλληψή του.

Οι Betarades σας παρουσιάζουν τον Μάκη Ψωμιάδη μέσα από 10 αφηγήσεις καλεσμένων που έμειναν στην… αιωνιότητα!!! Σε ένα βίντεο μαζεμένες όλες οι ξεκαρδιστικές ατάκες και οι απίθανες ιστορίες για να το βλέπετε ξανά και ξανά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .