Σάββατο, Οκτωβρίου 8

Βανδή για Μπισμπίκη: «Αισθάνομαι ότι η ζωή μου έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία. Σαν να μου τον έφερε ο Θεός…»

«Ο Βασίλης έριξε όλες μου τις άμυνες - Είπα, Αυτό θέλω να το ζήσω, μού αξίζει»
Βανδή για Μπισμπίκη: «Αισθάνομαι ότι η ζωή μου έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία. Σαν να μου τον έφερε ο Θεός…»

«Είχα ξεχάσει πώς είναι να ζω για μένα. Ήρθαν και κούμπωσαν οι ψυχές μας. Σαν να μου τον έφερε ο Θεός…» είπε η Δέσποινα Βανδή αναφερόμενη στον έρωτα της για τον Βασίλη Μπισμπίκη. Η πασίγνωστη τραγουδίστρια έδωσε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην Κατερίνα Καινούργιου αναφερόμενη στον σύντροφό της με τα πιο γλυκά λόγια. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη συμμετοχή της στο J2US. Αξίζει να σημειωθεί πως η τραγουδίστρια θα είναι κριτής στο φαντασμαγορικό μουσικό show του Alpha, που κάνει πρεμιέρα στις 8 Οκτωβρίου 20:00 το βράδυ.

Η Δέσποινα Βανδή, μίλησε εκτενώς για τον έρωτά της με τον Βασίλη Μπισμπίκη, τονίζοντας πως νιώθει σαν η ζωή, να της έδωσε μία ακόμα ευκαιρία στην αγάπη. Η τραγουδίστρια ανέφερε συγκεκριμένα: «Ήταν κεραυνοβόλος ο έρωτας. Ο έρωτας στα 50 έχει άλλη δυναμική» είπε και πρόσθεσε «Ο Βασίλης με έπιασε από το χέρι και μου είπε ότι μπορούμε να κάνουμε αυτή τη βόλτα στη ζωή μαζί. Ήμουν φοβισμένη στην αρχή» παραδέχτηκε η Βανδή. Αναφορικά με τον λόγο που ερωτεύτηκε με τον ηθοποιό δήλωσε: «Αυτό που ερωτεύτηκα στον Βασίλη είναι η αλήθεια του. Έχει μεγάλη δύναμη ψυχής και πολλή αγάπη μέσα του για όλους. Με τον Βασίλη κούμπωσαν οι ψυχές μας. Είμαι ευτυχισμένη που είμαι με τον Βασίλη, γεμίζει με χαρά την κάθε μου ημέρα… Έριξε όλες μου τις άμυνες».Newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .