Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022

Γέμισε η Ελλάδα με πολυτελή αυτοκίνητα από την Ουκρανία


Είναι πλέον καθημερινά ορατά τα πολυτελή Ουκρανικά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους …
Ο πόλεμος στην Ουκρανία δεν λέει να τελειώσει και αυτή είναι η αιτία που εκατοντάδες χιλιάδες Ουκρανοίεγκατέλειψαν τα σπίτια τους αναζητώντας μία καλύτερη τύχη τόσο σε άλλες περιοχές της χώρας τους όσο και στην Ευρώπη.
Αρκετοί είναι αυτοί που έχουν μεταναστεύσει στην Ελλάδα και περιμένουν να ολοκληρωθούν οι εχθροπραξίες με τους Ρώσους προκειμένου να επιστρέψουν στην πατρίδα τους.

Από τη στιγμή που ξεκίνησε ο πόλεμος πριν από περίπου 8 μήνες, μαζί με τα εκατομμύρια των μεταναστών, χιλιάδες ήταν και τα αυτοκίνητα που έφυγαν από την Ουκρανία και ήδη βρίσκονται σε διάφορες, ευρωπαϊκές κυρίως, χώρες.


Στην Ελλάδα μέχρι να επιστρέψουν στην Ουκρανία

Μεταξύ αυτών και στην Ελλάδα όπου σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, χιλιάδες αυτοκίνητα με Ουκρανικές πινακίδες κυκλοφορούν ήδη στους Ελληνικούς δρόμους, με πολλά απο αυτά να είναι πολυτελέστατα. Όπως μπορείτε να δείτε και από τις εικόνες του Newsauto, Porsche, BMW, διάφορα SUV, αλλά και πολλά Range Rover μετακίνησαν της οικογένειες των κατόχων τους, μακρια από του Πούτιν τον πόλεμο…


Εκτός από τους δρόμους όπου οι Ουκρανοί τα κυκλοφορούν κανονικά, αρκετοί τα έχουν σε κλειστούς χώρους στάθμευσης, καθώς περιμένουν την στιγμή που θα μπορέσουν οδικώς να επιστρέψουν στη χώρα τους.

Σημειώστε πως οι πολίτες της Ουκρανίας μπορούν ελεύθερα να εισέλθουν στον Ελλαδικό χώρο και με τα αυτοκίνητά τους, ενώ και τα διπλώματα οδήγησης αναγνωρίζονται κανονικά.

https://www.newsauto.gr/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.