Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022

Ο Ιρανός πρόεδρος Ραϊσί κατηγορεί τον Μπάιντεν ότι υποκινεί το χάος και τον τρόμο στην Ισλαμική Δημοκρατία

Ο Ιρανός πρόεδρος Ραϊσί κατηγορεί τον Μπάιντεν ότι υποκινεί το χάος και τον τρόμο στην Ισλαμική Δημοκρατία

Ο πρόεδρος του Ιράν Εμπραχίμ Ραϊσί κατηγόρησε σήμερα τον Αμερικανό ομόλογό του ότι υποκινεί «το χάος, τον τρόμο και την καταστροφή» στην Ισλαμική Δημοκρατία, μετέδωσε το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων IRNA, εν μέσω των διαδηλώσεων που έχουν συγκλονίσει τη χώρα τις τελευταίες τέσσερις εβδομάδες.

«Ο Αμερικανός πρόεδρος, που επιτρέπει στον εαυτό του μέσω των σχολίων του να υποκινεί το χάος, τον τρόμο και την καταστροφή σε μια άλλη χώρα, θα πρέπει να θυμάται τα αιώνια λόγια του ιδρυτή της Ισλαμικής Δημοκρατίας, ο οποίος αποκάλεσε την Αμερική, τον μεγάλο σατανά», δήλωσε ο Ραϊσί.

«Το Ιράν πρέπει να θέσει τέλος στη βία εναντίον των δικών του πολιτών επειδή απλά ασκούν τα θεμελιώδη δικαιώματά τους», δήλωσε το Σάββατο ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν.

zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.