Παρασκευή, Οκτωβρίου 7

Γιάννης Βογιατζής: «Έχω μια πικρία που δεν μου μίλησε ξανά ο Τόλης Βοσκόπουλος»

Γιάννης Βογιατζής: «Έχω μια πικρία που δεν μου μίλησε ξανά ο Τόλης Βοσκόπουλος»

Ο γνωστός τραγουδιστής Γιάννης Βογιατζής έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη Μάρθα Καραγιάννη που έφυγε πριν λίγο καιρό από τη ζωή, αλλά και στον Τόλη Βοσκόπουλο.
 

Θα ήθελα να ξεκινήσουμε και να μου πείτε δύο λόγια για τη Μάρθα Καραγιάννη, που έφυγε πρόσφατα από κοντά μας.

Η Μάρθα ήταν μια κούκλα στα νιάτα της και ήταν μια κυρία καθώς πρέπει όταν μεγάλωσε. Στενοχωρηθήκαμε όλοι πάρα πολύ, όλοι όσοι τη γνωρίσαμε και ήμασταν φίλοι της, αλλά δυστυχώς αυτή είναι η μοίρα των ανθρώπων. Ας είναι καλά εκεί πέρα που πήγε και εύχομαι να συναντηθεί με τους φίλους της, με τους υπόλοιπους συναδέλφους της. Βλέπω έναν ωραίο θίασο στον ουρανό, αν καταφέρω κι εγώ να πάω να ρίξω ένα τραγούδι εκεί ψηλά θα είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Ο Θεός μαζί της.

Είχατε επαφές;

Όχι, όχι, είχαμε καιρό γιατί η Μάρθα έκανε πολλά ταξίδια, της άρεσαν τα ταξίδια, έλειπε πολλές φορές για μέρες και μήνες. Λοιπόν σιγά σιγά ατόνησε το θέμα της παρέας. Όταν δουλεύαμε μαζί ήμασταν γνωστοί και φίλοι αλλά τελευταία φορά που ήρθε εδώ στην Κερατέα που μένω, ήταν πριν από περίπου 10 χρόνια. Οι περισσότεροι δεν γνωρίζαμε πως η Μαρθούλα ήταν άρρωστη. Το είχε κρατήσει μυστικό όπως κράταγε μυστική τη ζωή της στα πάντα.

Ο Γιάννης Βογιατζής για τον Τόλη Βοσκόπουλο είπε: «Οπωσδήποτε έχω μια πικρία που δεν μου μίλησε ξανά ο Τόλης. Ήμασταν πολύ καλοί φίλοι και ξαφνικά σταμάτησε να μου μιλάει. Με απέφευγε και δεν έχω μάθει ποιος ήταν ο λόγος. Τον είχα πιάσει και τον ρώτησα να μου πει για να του ζητήσω και συγγνώμη. Δεν μου είπε τίποτα πάντα έφευγε, έφυγε τελικά γενικώς και δεν έχω μάθει ακόμη για ποιον λόγο. Πίκρα υπήρχε για αυτό και κάνα δύο φορές που συναντηθήκαμε ήταν ψυχρός. Πλέον έχει φτάσει σε ένα σημείο που δεν με ενδιαφέρει γιατί εγώ ξέρω πως δεν έκανα κάτι. Ο Τόλης πήρε το μυστικό μαζί του».govastileto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .