Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022

Θύμα κλοπής ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας

Θύμα κλοπής ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας

Θύμα κλοπής από έναν δικό του άνθρωπο έπεσε ο γνωστός ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας. Φαίνεται όμως ότι παρά την ειδίκευση του δεν… ψυχολόγησε καλά την οικιακή βοηθό που είχε.

 Σύμφωνα με την αστυνομία, τα δυο τελευταία χρόνια η νεαρή κατηγορείται ότι άρπαζε από το διαμέρισμα του πολύτιμα αντικείμενα. Κάποια στιγμή όμως ο κ. Σούρας κατάλαβε ότι του έλειπαν προσωπικά του είδη μεγάλης αξίας και θέλησε να κάνει καταγγελία.

Το τμήμα Ασφαλείας Συντάγματος ξεκίνησε έρευνα και σχετικά γρήγορα οι αρχές κατέληξαν στην 35χρονη οικιακή βοηθό. Η νεαρή έκλεβε σιγά σιγά από το διαμέρισμα του γνωστού ψυχιάτρου χωρίς εκείνος να το έχει συνειδητοποιήσει καθώς της είχε απόλυτη εμπιστοσύνη. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, σε ενεχυροδανειστήριο του κέντρου της Αθήνας βρέθηκε ένα πανάκριβο κόσμημα το οποίο προοριζόταν για πώληση. Οι αστυνομικοί το κατέσχεσαν και το παρέδωσαν στον κ. Σούρα.

Η 35χρονη οδηγήθηκε, αρχικά στο Αυτόφωρο, καθώς όπως διαπιστώθηκε δεν είχε τα απαραίτητα έγγραφα παραμονής στη χώρα μας. Επίσης, σε βάρος της, για το αδίκημα της κλοπής, σχηματίστηκε δικογραφία και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα. 

 https://www.zougla.gr/greece/article/8ima-klopis-o-psixiatros-dimitris-souras

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.