Παρασκευή, Οκτωβρίου 7

Δίκη Φιλιππίδη: Πως η Θάλεια Ματίκα διέψευσε τη σύζυγο του κατηγορούμενου, Ελπίδα Νίνου

Αρνήθηκε ότι είχε συνομιλήσει στο παρελθόν με τη σύζυγο του Πέτρου Φιλιππίδη, Ελπίδα Νίνου

Σε πλήρη διάψευση των όσων είχε υποστηρίξει η σύζυγος του ηθοποιού Πέτρου Φιλιππίδη, προχώρησε σήμερα ενώπιον του Δικαστηρίου η γνωστή ηθοποιός Θάλεια Ματίκα. Συγκεκριμένα η Ελπίδα Νίνου είχε καταθέσει ότι η Ματίκα της είχε αναφέρει κάποτε ότι η πρώτη καταγγέλλουσα ήταν ερωτευμένη με το Φιλιππίδη, κάτι στο οποίο στηρίχτηκε η σύζυγος Φιλιππίδη για να αναιρέσει τις κατηγορίες. Ωστόσο η Θάλεια Ματίκα διέψευσε κάτι τέτοιο στην κατάθεσή της, ενώ διέψευσε ότι γνώριζε κάτι για βιασμό της πρώτης καταγγέλλουσας από τον Πέτρο Φιλιππίδη το 2008.

Όπως ανέφερε η Ματίκα, η ίδια είχε συνεργαστεί με τον Πέτρο Φιλιππίδη στην παράσταση ο «Μπακαλόγατος», όπου έμεινε στην παράσταση δύο χρόνια από το 2007 έως το 2009. Εκεί γνώρισε την πρώτη καταγγέλλουσα ως κόρη συναδέλφου της ηθοποιού.

Ερωτηθείς από τον πρόεδρο εάν είχε υπάρξει κατά το παρελθόν κάποια στιχομυθία με την καταγγέλλουσα η Θάλεια Ματίκα αρνήθηκε.

Πρόεδρος: Θυμάστε να συνέβη κάποιο περιστατικό; Να είχατε στιχομυθία με την πρώτη καταγγέλλουσα;

Μάρτυρας: Όχι. Ήταν ένα κορίτσι που ήξερα ελάχιστα.

Πρόεδρος: Είπατε κάτι στην πρώτη καταγγέλλουσα;

Μάρτυρας: Αυτά που διάβασα στον τύπο ότι «είναι ερωτευμένη μαζί του» δεν τα είπα ποτέ. Δεν θα έλεγα ποτέ κάτι τέτοιο για μια γυναίκα, γιατί καμία γυναίκα δε μου εξομολογήθηκε κάτι τέτοιο και δεν ήταν αυτή η φύση της σχέσης μας.

Πρόεδρος: Είπε και η πρώτη καταγγέλλουσα ότι την είδατε να κλαίει στην τουαλέτα και τη ρωτήσατε αν φταίει ο Πετρος.

Μάρτυρας: Δεν έχει συμβεί αυτό. Αποκλείεται να ρωτούσα κάτι τέτοιο γιατί δεν είχα ιδέα αν είχαν κάποιου είδους σχέση. «Ήταν απλώς η κόρη μιας συναδέλφου. Και μάλιστα μια πολύ μικρότερη μου κόρη μιας συναδέλφου. Δε θυμάμαι τι έκανε, αν σπούδαζε, δεν μπορώ να θυμηθώ. Με τη μητέρα της είχαμε τυπικές, αλλά πολύ καλές επαφές. Φαινόταν να έχει καλή σχέση η μητέρα με την κόρη. Θυμάμαι ότι την μεγάλωνε και μόνη της» σημείωσε η ηθοποιός και συμπλήρωσε σχετικά με τα όσα υποστηρίζει η Ελπίδα Νίνου:

«Δε θα πήγαινα ποτέ στη γυναίκα του εργοδότη μου να μιλήσω έτσι για το παιδί ενός συναδέλφου. Εσείς δε με γνωρίζετε ή ίσως γνωρίζετε το όνομα μου, αλλά είμαι ένας άνθρωπος αποτραβηγμένος από το χώρο μου, ασχολούμαι μόνο με την τέχνη μου, τον άντρα μου και τα δυο μου παιδιά».

Πολιτική αγωγή: Ο λόγος που χώρισαν οι δρόμοι σας;

Μάρτυρας: Δε θα αναφερθώ σε αυτό. Όταν συναντιέσαι με ανθρώπους στη δουλειά είναι και άνθρωποι που συναναστρέφεσαι κοινωνικά. Οι λόγοι που χώρισαν οι δρόμοι μας ήταν καθαρά επαγγελματικοί.

Πηγή: Documentonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .