Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022

Τεράστιο δώρο επιφυλάσσει ο Κυριάκος στον Αντώνη Σαμαρά


 

Συντάκτης: ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ

Θέλει πάση θυσία να κλείσει το μέτωπο με τον Μεσσήνιο

Η υποτιθέμενη σύμπραξη του Κώστα Καραμανλή με τον Αντώνη Σαμαρά, μπορεί να βρίσκεται μόνο στην φαντασία ορισμένων στο Μέγαρο Μαξίμου, αυτό όμως φαίνεται λειτούργησε ευεργετικά για τον Μεσσήνιο πολιτικό.

Στον δρόμο για τις εκλογές λοιπόν, το υποτιθέμενο «δίδυμο» ήταν ένας πραγματικός εφιάλτης για τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ένα δίδυμο που έπρεπε να σπάσει με κάθε τρόπο.

Φυσικά, ο Κώστας Καραμανλής ούτε από δωράκια καταλαβαίνει, ούτε από «ανταποδοτικά οφέλη». Έτσι, οι προσπάθειες του Κυριάκου στόχευσαν τον πρώην πρόεδρο της Ν.Δ. και πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

Το δώρο λοιπόν που επιφυλάσσει ο Κυριάκος στον Αντώνη για να τον ξαναφέρει στο πλευρό του, είναι κυριολεκτικά τεράστιο. Δεν έχει μάλιστα καμία σχέση με την υποτιθέμενη υποψηφιότητά του γιου του, στη Μεσσηνία.

Εάν κάποιος άλλος βαφτίστηκε «σοφός», άσχετα εάν στην στροφή «πούλησε» τον Κυριάκο, ο Αντώνης πρόκειται να βαφτιστεί «πάνσοφος»!

Τα ερωτήματα τώρα είναι δύο. Εάν ο Αντώνης θα δεχτεί την προσφορά του πρωθυπουργού, έχοντας μάλιστα ως δεδομένο ότι ο Μεσσήνιος δεν είναι «αχάριστος» και το δεύτερο, πως θα αντιδράσει το υπόλοιπο περιβάλλον του Κυριάκου στο άκουσμα του συγκεκριμένου δώρου…

Διότι εδώ ελλοχεύει ο κίνδυνος ο Κυριάκος να καταφέρει να κλείσει ένα μέτωπο και να ανοίξει ακόμα δύο…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.