Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022

Η ανάρτηση του γιου του Ηλία Μίχου για την απόλυσή του λόγω «οικογενειακής ευθύνης»

Η ανάρτηση του γιου του Ηλία Μίχου για την απόλυσή του λόγω «οικογενειακής ευθύνης»

Την προσωπική του άποψη, για όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες, και αφορούν τις κατηγορίες που έχουν απαγγελθεί εναντίον του προφυλακισμένου πατέρα του, για μαστροπεία και βιασμό του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό, εκφράζει με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, ο γιος του 53χρονου, ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Μίχος.

Στην ανάρτησή του, εκφράζει αγανάκτηση, για το γεγονός ότι τον ταυτίζουν με όσα φέρεται να διέπραξε ο πατέρας του και αναρωτιέται αν υπάρχει οικογενειακή ευθύνη, ενώ επισημαίνει ότι απολύθηκε από την εφημερίδα «Το Βήμα», εξαιτίας της ταύτισης του με όσα κατηγορείται ο πατέρας του.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση…

 

Οι φρικτές και κτηνώδεις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται ο πατέρας μου δεν χωρούν σε ανθρώπινο νου. Όμως υπάρχει οικογενειακή ευθύνη;

Οι περισσότεροι φαίνεται πως την υιοθετούν. Την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου, η διεύθυνση της εφημερίδας «Το Βήμα» με απέλυσε. Με ταύτισαν με όσα κατηγορείται ο πατέρας μου.

Είμαι πολύ περήφανος που για δύο χρόνια ήμουν διπλωματικός συντάκτης του «Βήματος». Ήταν σπουδαία εμπειρία· την πέτυχα και την έζησα με τη δουλειά μου. Και είμαι περήφανος για...

Δείτε περισσότερα

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.