Σάββατο, Οκτωβρίου 22

Ρώσος αρχιστράτηγος Σ.Σουροβίκιν: «Όχι άλλες θυσίες – Απλά θα ισοπεδώσω την Ουκρανία»!

Δόγμα-εφιάλτης για το καθεστώς του Κιέβου: «Θα παραδοθούν χωρίς καν μάχη»!,

Νέο δόγμα μάχης στην Ουκρανία εξήγγειλε επίσημα ο στρατηγός Σεργκέι Σουροβίκιν, διοικητής των ενωμένων στρατιωτικών διοικήσεων ανατολής και νότου των «νεογέννητων» ρωσικών δημοκρατιών: Σύνθλιψη του αντιπάλου με έμφαση στις πυραυλικές και αεροπορικές επιδρομές, κάτι ανάλογο δηλαδή με αυτό που εφάρμοσαν οι σύμμαχοι στον Β’ΠΠ κατά του χιτλερικού καθεστώτος και το ΝΑΤΟ κατά της Γιουγκοσλαβίας το 1999.

Η δήλωσή του είναι σαφής: «Δεν προτίθεμαι να θυσιάσω κι άλλους Ρώσους στρατιώτες σε έναν ανταρτοπόλεμο με τις φανατικές ορδές που πολεμούν με όπλα του ΝΑΤΟ. Έχουμε αρκετή δύναμη και τεχνολογικά μέσα για να προκαλέσουμε την ολοκληρωτική παράδοση της Ουκρανίας»!

Πρόκειται για πρωτοφανή δήλωση: Πρώτη φορά ένας Ρώσος αρχιστράτηγος προχωρά σε μία τέτοια «πολιτική» δήλωση και προαναγγέλλει ισοπέδωση της Ουκρανίας, προκειμένου να προστατευθούν οι ζωές των Ρώσων στρατιωτών. 


Για να συμπληρώσει την δήλωση ότι «Για τους εχθρούς της Ρωσίας το πρωινό δεν ξεκινά με καφέ».


Προφανώς για να υπάρξει παράδοση της Ουκρανίας μόνο με βομβαρδισμούς, αυτό που έρχεται δύσκολα θα μπορέσει να αντιμετωπιστεί.


Δείτε εικόνες πριν λίγο από το Κίεβο με τα ρωσικά και ιρανικά UAV να καταστρέφουν τις υποδομές του καθεστώτος:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .