Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022

Νεκρός αρχιμανδρίτης: Βρέθηκε απαγχονισμένος στο σπίτι του αλλά οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο δολοφονίας

ιερέας - εκκλησία (Eurokinissi)

ιερέας - εκκλησία (Eurokinissi)

Το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής έχει αναλάβει να εξιχνιάσει το «μυστήριο» με τον θάνατο του Αρχιμανδρίτη που βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στην πλατεία Αμερικής το μεσημέρι της Τετάρτης.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, ο ιερέας βρέθηκε απαγχονισμένος μέσα στο διαμέρισμά του, ενώ στο σώμα του βρέθηκαν μώλωπες και αίμα γεγονός που οδήγησε τις Αρχές στο να ερευνούν το ενδεχόμενο

να πρόκειται για εγκληματική ενέργεια και όχι για αυτοκτονία.

Ωστόσο, δεν υπάρχουν ενδείξεις παραβίασης του σπιτιού του Αρχιμανδρίτη που λειτουργούσε σε εκκλησία του Χαλανδρίου. Σε κάθε περίπτωση «φως» στα αίτια θανάτου αναμένεται να «πέσει» με τη διενέργεια της νεκροψίας - νεκροτομής.

Οι αστυνομικές Αρχές, πάντως, αφήνουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα και συνεχίζουν την έρευνα για να βρουν αν υπήρχε κάποιος με κίνητρο να σκοτώσει τον 52χρονο ή κάποιος που είχε διένεξη μαζί του. Από την πρώτη στιγμή οι Αρχές ειδοποίησαν τον αδελφό και τη μητέρα του άνδρα που ζουν μόνιμα στο Άργος.

 https://www.ethnos.gr/greece/article/230243/nekrosarximandrithsbrethhkeapagxonismenosstospititoyallaoiarxesexetazoyntoendexomenodolofonias

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.