Η Χάρις Αλεξίου ανήκει στους καλλιτέχνες που έχει κρατήσει την προσωπική ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Πάντα διακριτική και σεμνή στις συνεντεύξεις της επικεντρώνονταν κυρίως στο καλλιτεχνικό της έργο. Τα τελευταία χρόνια αποφάσισε να αποσυρθεί από το τραγούδι και να πειραματιστεί σε άλλα μονοπάτια, αυτά της υποκριτικής. Φέτος την απολαμβάνουμε στο ρόλο μιας προοδευτικής γιαγιάς στο σήριαλ του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και ήδη μας έχει εντυπωσιάσει με το ταλέντο της.


Η υιοθεσία και το όνομα του Μάνου Λοϊζου

Παράλληλα, στην πολύπλευρη προσωπικότητά της, ο ρόλος της μητέρας, είναι εξίσου αξιοθαύμαστος.

Ο Μάνος που είναι σήμερα 37 χρόνων μπήκε στη ζωή της, όταν ήταν παντρεμένη με τον γνωστό μουσικό παραγωγό Αχιλλέα Θεοφίλου. Και μαζί και χωρίς δεύτερη σκέψη πήραν τότε την απόφαση να τον υιοθετήσουν. Η Χάρις, του έδωσε το όνομα του καλού της φίλου, γνωστού συνθέτη Μάνου Λοϊζου με τον οποίο πορεύτηκαν μαζί για πολλά χρόνια και ως συνεργάτες.

Η ανάρτηση για τα 40 χρόνια από την απώλεια του μεγάλου τραγουδοποιού

«Οι φίλοι σου γερνάμε χωρίς εσένα κι ακόμη και σήμερα παίρνουμε αξία όταν διηγούμαστε στιγμές που ζήσαμε μαζί σου. Σχεδόν σαράντα χρόνια μετά που μας άφησες δεν μπορώ να σε τραγουδήσω όπως σου πρέπει, να πω «τα τραγούδια της Χαρούλας».

Μπορώ όμως και είμαι ακόμη η Χαρούλα σου και θα είμαι μέσα στον κόσμο που θα ακούει τα τραγούδια σου – τα τραγούδια μας», έγραψε για εκείνον φέτος τον Απρίλιο, 40 χρόνια μετά την απώλειά του.

 in.gr