Σάββατο, Οκτωβρίου 15

Μητσοτάκης: Στόχος η αυτοδυναμία γιατί η χώρα θα χρειαστεί σταθερότητα και ταχύτητα στις αποφάσεις....

ΣΧΟΛΙΟ: Για ακόμη... περισσότερη φτώχεια και ανέχεια...

Στην ομιλία του στο ΟΑΚΑ ο Μητσοτάκης στο πλαίσιο της συνόδου των Προέδρων ΔΕΕΠ και ΔΗΜΤΟ της Νέας Δημοκρατίας  έδωσε μηνύματα για την στήριξη της κοινωνίας για τους  δύσκολους μήνες μέχρι τις εκλογές. Ζητά αυτοδυναμία γιατί καθώς ισχυρίζεται η χώρα θα χρειαστεί σταθερότητα στη λήψη κρίσιμων αποφάσεων.


Κάλεσε τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας σε πολιτική ετοιμότητα και τόνισε ότι στη διάρκεια των 3,5 ετών η  παράταξη  της Νέας Δημοκρατίας έχει υλοποιήσει το σύνολο του προγράμματος τονίζοντας

ότι οι πολίτες θέλουν συνέπεια και σταθερότητα με έναν πρωθυπουργό που γνωρίζει πολύ καλά πως να διαχειρίζεται την κρίση !


«Θα σταθούμε στο πλευρό της κοινωνίας τους επόμενους δύσκολους μήνες» είπε  ο Κυριάκος Μητσοτάκης διαμηνύοντας ότι «θα υλοποιήσουμε στο ακέραιο τις δεσμεύσεις που ανέλαβα στη Θεσσαλονίκη όταν περιέγραψα τον οδικό χάρτη μέχρι τις εκλογές» κάνοντας ειδική αναφορά στο γεγονός ότι «θα είναι η κυβέρνηση της ΝΔ αυτή που για πρώτη φορά που θα υλοποιήσει αυξήσεις στους συνταξιούχους από 1ης Ιανουαρίου».

«Στις επόμενες εκλογές θα μιλάμε για την αυτοδύναμη Ελλάδα» πρόσθεσε ο πρωθυπουργός ο οποίος παρατήρησε ότι «η Νέα Δημοκρατία έχει αποδείξει ότι σέβεται τις αρχές μας, τις αξίες μας, την ιστορική της αποστολή αλλά ξέρει να διευρύνεται και να ανανεώνεται και να αλλάζει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .