Σάββατο, Οκτωβρίου 15

Επεισόδια στα Σεπόλια: Μολότοφ και χημικά σε συγκέντρωση (εικόνες)

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΒΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣΤΡΩΠΕΙΑΣ ΤΟΥ 12χρονου ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ ΣΤΑ ΣΕΠΟΛΙΑ  (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI)

Συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας έγινε στα Σεπόλια, το μεσημέρι του Σαββάτου, για την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης από τον Κολωνό.

Η συγκέντρωση είχε χαρακτήρα αλληλεγύης προς την ανήλικη, αλλά δεν έλειψαν οι οργισμένες αντιδράσεις. Περίπου 600 άτομα συγκεντρώθηκαν, κρατώντας πανό και πλακάτ κατά των βιασμών και των παιδεραστών.

Ωστόσο για άλλη μια φορά οι δυνάμεις καταστολής της ΕΛΑΣ και του υπουργείου ΠΡΟΠΟ χτύπησαν εντελώς απρόκλητα διαδήλωση. Κατά την επιστροφή της πορείας στον τόπο από τον οποίο ξεκίνησε, στο Μετρό Σεπολίων, σύμφωνα με μαρτυρίες, από την πλευρά των αστυνομικών δυνάμεων πετάχτηκε φλεγόμενο αντικείμενο, και αμέσως μετά ξεκίνησε ρίψη χημικών και κρότου λάμψης προς τους διαδηλωτές με σκοπό να διαλύσουν την πορεία.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΒΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣΤΡΩΠΕΙΑΣ ΤΟΥ 12χρονου ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ ΣΤΑ ΣΕΠΟΛΙΑ (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI)
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΒΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣΤΡΩΠΕΙΑΣ ΤΟΥ 12χρονου ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ ΣΤΑ ΣΕΠΟΛΙΑ (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI)

https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%95%cf%80%ce%b5%ce%b9%cf%83%cf%8c%ce%b4%ce%b9%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%b1-%ce%a3%ce%b5%cf%80%cf%8c%ce%bb%ce%b9%ce%b1-%ce%9c%ce%bf%ce%bb%cf%8c%cf%84%ce%bf%cf%86-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%87%ce%b7%ce%bc/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .