Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2022

Επεισόδια στα Σεπόλια: Μολότοφ και χημικά σε συγκέντρωση (εικόνες)

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΒΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣΤΡΩΠΕΙΑΣ ΤΟΥ 12χρονου ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ ΣΤΑ ΣΕΠΟΛΙΑ  (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI)

Συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας έγινε στα Σεπόλια, το μεσημέρι του Σαββάτου, για την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης από τον Κολωνό.

Η συγκέντρωση είχε χαρακτήρα αλληλεγύης προς την ανήλικη, αλλά δεν έλειψαν οι οργισμένες αντιδράσεις. Περίπου 600 άτομα συγκεντρώθηκαν, κρατώντας πανό και πλακάτ κατά των βιασμών και των παιδεραστών.

Ωστόσο για άλλη μια φορά οι δυνάμεις καταστολής της ΕΛΑΣ και του υπουργείου ΠΡΟΠΟ χτύπησαν εντελώς απρόκλητα διαδήλωση. Κατά την επιστροφή της πορείας στον τόπο από τον οποίο ξεκίνησε, στο Μετρό Σεπολίων, σύμφωνα με μαρτυρίες, από την πλευρά των αστυνομικών δυνάμεων πετάχτηκε φλεγόμενο αντικείμενο, και αμέσως μετά ξεκίνησε ρίψη χημικών και κρότου λάμψης προς τους διαδηλωτές με σκοπό να διαλύσουν την πορεία.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΒΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣΤΡΩΠΕΙΑΣ ΤΟΥ 12χρονου ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ ΣΤΑ ΣΕΠΟΛΙΑ (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI)
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΒΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣΤΡΩΠΕΙΑΣ ΤΟΥ 12χρονου ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ ΣΤΑ ΣΕΠΟΛΙΑ (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI)

https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%95%cf%80%ce%b5%ce%b9%cf%83%cf%8c%ce%b4%ce%b9%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%b1-%ce%a3%ce%b5%cf%80%cf%8c%ce%bb%ce%b9%ce%b1-%ce%9c%ce%bf%ce%bb%cf%8c%cf%84%ce%bf%cf%86-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%87%ce%b7%ce%bc/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.