Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022

Θα' ρθω μια νύχτα με πανσέληνο...Μαρίζα Τσιτμή---Εκδόσεις Οσελότος

Θα ξαναβρεθούμε, θα' ρθω μια νύχτα με πανσέληνο που υφαίνει όνειρα και ξυπνά αναμνήσεις ...θα έρθω χωρίς να με περιμένεις, θα 'ρθω αθόρυβα να αγγίξω τρυφερά τη μνήμη σου για να πλημμυρίσουν οι αναμνήσεις και να σου ξυπνήσει ο αντίλαλος της νιότης των χαμένων ονείρων σου..Περίμενέ με...θα 'ρθω.

Η αποψινή νύχτα έχει δυνατό αέρα, ακούω τα φυλλώματα των δένδρων να πάλλονται δυνατά όπως η καρδιά μου πάλλεται για σένα κάθε φορά που σε σκέφτομαι. Θα 'ρθω απρόσμενα χωρίς να το ξέρεις για να νιώσω στη ψυχή μου τους χτύπους της καρδιάς σου, θα σε κοιτάζω χωρίς να μιλώ.. θα σου πω πόσο πολύ σ' αγαπώ, και πολλά άλλα.. με τη σιωπή μου..  Θα' ρθω να σε βρω απ' τους παλιούς δρόμους που περπατήσαμε, απ' τους δρόμους που αγάπησα και μίσησα αφάνταστα... δρόμοι ποτισμένοι με έντονα συναισθήματα νοσταλγίας.αισθήσεις που εγείρουν αναμνήσεις, και μυρωδιές από γαζίες κι αγιόκλημα με  χρώματα...που έχουν αφήσει τη σφραγίδα τους στη ψυχή μου...

Δρόμοι που έγιναν κομμάτι από τη ζωή μας, δρόμοι που χαράξαμε τα όνειρά μας μα δεν τα ζήσαμε... κι έμειναν παγωμένες εικόνες  στα αταξίδευτα χρόνια της νιότης μας.  

Κάποτε θα 'ρθω! Περίμενέ με! Και πάψε να μου λες πως θα 'ναι αργά και δε θα μ' αναγνωρίσεις. Είμαι ντυμένη πάντα με τ' όνειρό σου....

Μαρίζα Τσιτμή

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.