Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022

Κάποι μπέρδεψαν τη σχολική μάθηση με την έννοια Πατρίδα!

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι οι αλλοδαποί δεν εξετάζονται σε μαθήματα το ίδιο με τα παιδιά των Ελλήνων έχουν άλλη μεταχείριση και στα γράμματα. Ή μήπως δεν είναι έτσι;


Thanos Tzimeros
 

Αγαπημένα 13 ώρ. 
Η γαλανόλευκη συμβολίζει την ελευθερία, η ισλαμική μαντίλα την υποδούλωση της γυναίκας, τουλάχιστον. Ο συνδυασμός τους συμβολίζει την ανερμάτιστη, ασπόνδυλη πολυπολιτισμική #ΝΔ, που, στο θολωμένο της μυαλό, έχει μπερδέψει την ελληνική φιλοξενία με το κόκκινο χαλί στην εισβολή του Ισλάμ. Και γιατί η σημαιοφόρος δεν φοράει την προβλεπόμενη μπλε φούστα; Αν ένας ινδουιστής μαθητής ήθελε να παρελάσει με την πορτοκαλί κελεμπία, ή ένας 12θεϊστής με χλαμύδα, θα του το επιτρέπαμε; Γιατί γίνεται εξαίρεση στη μουσουλμάνα; Οι πρόγονοί μας πολέμησαν και σκοτώθηκαν για να υπερασπίσουν τη χώρα, όχι ως γεωγραφική έννοια, αλλά ως ένα σύστημα αξιών και πολιτισμού. Το Ισλάμ δεν περιλαμβάνεται σ΄ αυτά.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.