Τετάρτη, Οκτωβρίου 5

Λουκία Παπαδάκη: Ο Χρήστος Πολίτης είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος δικαιούται να ομιλεί

 «Όταν θέλει να πει όσα έχει βιώσει, έχει σκεφτεί, όσα τον έχουν ενοχλήσει και τον έχουν στενοχωρήσει, δεν έχει κανένα λόγο να μην το κάνει»

Λουκία Παπαδάκη: Ο Χρήστος Πολίτης είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος δικαιούται να ομιλεί

Tο σχόλιό της για της πρόσφατες δηλώσεις του Χρήστου Πολίτη για τη «Λάμψη» έκανε η Λουκία Παπαδάκη σε σημερινές δηλώσεις της.

Θυμίζουμε ότι στην θρυλική σειρά του Νίκου Φώσκολου που είχε κάνει τρομακτικά ρεκόρ τηλεθέασης την δεκαετία του 90 η Λουκία Παπαδάκη έπαιζε την ερωμένη του Γιάγκου Δράκου, Σάντρα

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!», όπου αρχικά ανέφερε ότι:

«Ο Χρήστος Πολίτης είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος δικαιούται να ομιλεί. Το λέω με την έννοια ότι όταν ένας άνθρωπος υπηρετεί τις επιλογές του αυστηρά, προστατεύει την ιδιωτικότητά του και τον προσωπικό του χώρο, όπως έχει κάνει από καταβολής της καριέρας του. Όταν θέλει να πει όσα έχει βιώσει, έχει σκεφτεί, όσα τον έχουν ενοχλήσει και τον έχουν στενοχωρήσει, δεν έχει κανένα λόγο να μην το κάνει».

«Τα θέματα πάντα είναι από απόσταση. Όταν είσαι μέσα σε μια τρέχουσα πραγματικότητα, είναι πράγματα που μας αρέσουν, που μας ενοχλούν και που μας στραβώνουν αλλά δεν θα κάτσουμε συνέχεια να το ψειρίζουμε. Η ζωή τρέχει. Δεν νομίζω ότι εκφράζονται παράπονα, κάποια γεγονότα εξέφρασε… Δεν μπορώ να σχολιάσω και να μιλήσω για κάποιον άλλον. Μπορώ να μιλήσω μόνο για εμένα» συμπλήρωσε τέλος, η Λουκία Παπαδάκη.

Οι δηλώσεις του Χρήστου Πολίτη για τη «Λάμψη»

Πριν από μερικές ημέρες, ο Χρήστος Πολίτης με δηλώσεις του στο περιοδικό «The Magazine» είχε σημείωσει για τη σειρά ότι: «Παίρναμε το σενάριο το βράδυ και γυρίζαμε την επομένη. Κάθε πρωινό μου ήταν τραγικό. Έβριζα. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι μαλ@κίες έγραφαν. Εγώ και η Δανδουλάκη είχαμε δικαίωμα να διορθώνουμε το κείμενο. Εκείνη ερχόταν στο γύρισμα και το κείμενο της ήταν όλο γεμάτο blanco. Εγώ από την αρχή είπα ότι δεν θα αλλάξω ούτε ένα “και”. Είμαι ηθοποιός, όχι σεναριογράφος, δεν θα κάνω και αυτή τη δουλειά. Ο αγώνας μου λοιπόν ήταν να κάνω ό,τι μπορούσα για αυτό το ρόλο. Ένα στοιχείο που έβαλα στον Γιάγκο Δράκο ήταν το ερωτικό. Δεν εννοώ σεξουαλικό, αλλά το πώς βλέπεις τον κόσμο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .