Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2022

Σήμερα: Στάση του λεωφορείου σήμερα, σε περιοχή των βόρειων που εξυπηρετείται μόνο απο ένα λεωφορείο

''Έφτασα που λέτε νωρίτερα στη στάση του λεωφορείου σήμερα, σε περιοχή των βόρειων που εξυπηρετείται μόνο απο ένα λεωφορείο. Αντί για 7:45, πέρασε 7:30 εκτός υπηρεσίας.

Με ρωτάει που πάω, του λέω και απαντάει «Θα περάσει σε μια ώρα κορίτσι μου, δεν έχω αλλαγή και με ενημέρωσαν τώρα. Θα γίνεται συχνά να ξέρεις!Σε μισή ώρα πρέπει να είμαι Βοτανικό να καλύψω άλλο κενό».

Προσφέρθηκε να με πάει στο μετρο και στην διαδρομη, σχεδόν με δάκρυα στα μάτια, μου είπε για τα 650€ που παίρνει και τις εξαντλητικές βάρδιες που αναγκάζεται να κάνει (σπαστό, κυλιόμενο κλπ).

«Δεν προσλαμβάνουν κορίτσι μου και αν το κάνουν, ποιος ζει με 650€ και 2 παιδιά;»

Όταν φτάσαμε στο μετρό, μου εξήγησε μέχρι και πως να κατέβω στην αποβάθρα, μιας και του είπα ότι είμαι νέα στην περιοχή. Όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε και πάλι καλά που έχουμε ο ένας τον άλλο.

Μόνο αυτό έχουμε!

Ευχαριστώ κύριε Κώστα!''

(Via: Andreanna Sotiropoulou)

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.