Τετάρτη, Οκτωβρίου 5

«Βόμβα» από τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ: Η Ουκρανία πίσω από τη δολοφονία της κόρης του Αλεξάντερ Ντούγκιν

Σύμφωνα με τους New York Times, οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν συμμετείχαν στην επίθεση

Οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ πιστεύουν ότι τμήματα της ουκρανικής κυβέρνησης ενέκριναν την επίθεση με παγιδευμένο αυτοκίνητο κοντά στη Μόσχα τον Αύγουστο, κατά την οποία σκοτώθηκε η Ντάρια Ντούγκινα, κόρη του εξέχοντος Ρώσου εθνικιστή Αλεξάντερ Ντούγκιν.

«Δεν γνωρίζαμε για τη δολοφονία, επιπλήξαμε τους Ουκρανούς»

 

Σύμφωνα με τους New York Times, οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν συμμετείχαν στην επίθεση, είτε παρέχοντας πληροφορίες είτε άλλη βοήθεια, δήλωσαν αξιωματούχοι. Αμερικανοί αξιωματούχοι δήλωσαν επίσης ότι δεν γνώριζαν εκ των προτέρων για την επιχείρηση και ότι θα είχαν αντιταχθεί στη δολοφονία εάν είχαν ερωτηθεί. Στη συνέχεια, Αμερικανοί αξιωματούχοι επέπληξαν Ουκρανούς αξιωματούχους για τη δολοφονία, είπαν. 

 https://www.ethnos.gr/Economy/article/227120/bombaapotismystikesyphresiestonhpahoykraniapisoapothdolofoniathskorhstoyalexanterntoygkin

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .